Şimdi Ara

FOSİL SERGİSİ DİYE OKULUMUZA GELDİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kim olduğunu az çok tahmin edersiniz bugün okulda gördüm (lise) şaka gibi 410 milyon yıllık fosil diye plastik kabın içine koymuşlar taşlaşmış güya taşlarda oyulmuş bildiğimiz alçı gibi.Bir tanede adam koymuşlar önüne.

• Sen neyin kafasındasın? DÜnyada bir şeyden yarım milyar tane varsa o şey maddi olarak değerli değildir.Sen fosilleri çıkaran adamların o fosilleri nasıl taşıdıklarını biliyor musun? İnternete fosil sale yaz evine gelsin o taşlaşmış fosiller. çok ucuza satıyorlar hatta 5$ a bile fosil satılıyor internette. Ama sen fosilleri tarihi eser sanıyorsun yazık biraz paleontoloji öğrenin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rashid52 -- 10 Mayıs 2013; 15:56:28 >
  • ebaydan 410 milyon yıllık fosil sipariş ettim 1 alana 1 200 milyonluk hediyeydi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rashid52

Sen neyin kafasındasın? DÜnyada bir şeyden yarım milyar tane varsa o şey maddi olarak değerli değildir.Sen fosilleri çıkaran adamların o fosilleri nasıl taşıdıklarını biliyor musun? İnternete fosil sale yaz evine gelsin o taşlaşmış fosiller. çok ucuza satıyorlar hatta 5$ a bile fosil satılıyor internette. Ama sen fosilleri tarihi eser sanıyorsun yazık biraz paleontoloji öğrenin

Hahaha hangi 500 milyon yıllık gerçek fosilden binlerce var mis :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ney muz nerden çıktı benim muzlan bir örneğim olmadı
    http://www.youtube.com/watch?v=Te9qn0r5h7M
  • quote:

Orijinalden alıntı: 21indeyim

quote:

Orijinalden alıntı: rashid52

Sen neyin kafasındasın? DÜnyada bir şeyden yarım milyar tane varsa o şey maddi olarak değerli değildir.Sen fosilleri çıkaran adamların o fosilleri nasıl taşıdıklarını biliyor musun? İnternete fosil sale yaz evine gelsin o taşlaşmış fosiller. çok ucuza satıyorlar hatta 5$ a bile fosil satılıyor internette. Ama sen fosilleri tarihi eser sanıyorsun yazık biraz paleontoloji öğrenin

Hahaha hangi 500 milyon yıllık gerçek fosilden binlerce var mis :)

FOSİL SERGİSİ DİYE OKULUMUZA GELDİLER

Hediyelik eşya dükkanlarında bile amber içinde böcek fosili olan kolyeler satıyorlar. Fosilden bol birşey yok. FOsiller tarihi eser değil ki sadece sayılı müzelerde bir kaç tane olsunlar? tekrar düşünün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rashid52 -- 10 Mayıs 2013; 16:39:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay çene

Kim olduğunu az çok tahmin edersiniz bugün okulda gördüm (lise) şaka gibi 410 milyon yıllık fosil diye plastik kabın içine koymuşlar taşlaşmış güya taşlarda oyulmuş bildiğimiz alçı gibi.Bir tanede adam koymuşlar önüne.

Madem çok değerli fosiller o zaman niye sahte diyorsunuz? Madem sahte neden plastiğe koymayın çok kıymetli bunlar diyorsunuz? system.not.found

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rashid52 -- 10 Mayıs 2013; 16:38:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay çene

Kim olduğunu az çok tahmin edersiniz bugün okulda gördüm (lise) şaka gibi 410 milyon yıllık fosil diye plastik kabın içine koymuşlar taşlaşmış güya taşlarda oyulmuş bildiğimiz alçı gibi.Bir tanede adam koymuşlar önüne.

fosiller çıkarılırken ve taşınırken zara görmesin diye alçıyla kaplanırlar ve muhtemelen o plastik kutuda onu darbelerden korumak için özeldir kutu eğer cam olsaydı en ufak bir darbede fosil muhtemelen zarar görürdü(bizim okuları düşününce garanti biri çarpardı)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.