Şimdi Ara

Fosforlu kitap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Twitterda şu kitabı gördüm kalitesi hakkında yorum yapamam ama şu yazılar çok gereksiz değil mi
    Fosforlu kitap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anlamıyorum ben, 18-19 yaşında bir insan ders çalışmak için neden böyle şeylere ihtiyaç duyar?
    Bugün büyük buluşlara imza atmış insanların geçmişte tamamen kendi çabaları ve azimleriyle bir şeyler başarmış olduklarını görüyoruz, şu anki nesle bakınca hep bir motivasyon, rehberlik, esprili kitaplar vb. hep zorlama şeyler. Çalışmak, öğrenme hevesi insanın içinden gelmeli.
  • Ben de karşıydım bu tip şeylere. Hep matematiği eğlendirici hale getirmeme taraftarıydım. Zira bu, öğrenciyi kandırmak olarak geliyordu bana. Fakat artık böyle düşünmüyorum yani bu kitaptan çalışınca konuyu anlayacak olan varsa alsın (ben kullanmadım). Ha ama ben hala Çap gibi salt anlatımı olan yayınlardan vazgeçmem o ayrı.

• alinmamiskullaniciadi A kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kitapta dikkat dağıtacak çok öğe var twitter iconu vs. Ama böyle daha güzel anlayan varsa saygı duyarım.

• Monster v1 M kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın. Çap'ta bile soru sayılarını falan karalayıp şekiller çizdiğim oluyor. Bunu alsam ressam olurum herhalde

• Ben hiçbir şekilde saygı duymam valla.
    Adam twitter hesabı açıp brom gardaşım kankam ayakları yapıp kitap satıyor
    Böyle insanlara prim veren leş kitaplarına pazar sağlayan insanın kendisine saygısı yoktur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Utandın mı Katya?? :D

• Matematikçi Bob adamdır. Kitabı kullanmadım lakin esprileri sağlam, bildiğim kadarıyla konu anlatım değil daha çok tekrar kitabı gibi kendine has bi kitap. Lüzumsuz yere yerden yere vurmayın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    paragraf kitap önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anlamıyorum ben, 18-19 yaşında bir insan ders çalışmak için neden böyle şeylere ihtiyaç duyar?
    Bugün büyük buluşlara imza atmış insanların geçmişte tamamen kendi çabaları ve azimleriyle bir şeyler başarmış olduklarını görüyoruz, şu anki nesle bakınca hep bir motivasyon, rehberlik, esprili kitaplar vb. hep zorlama şeyler. Çalışmak, öğrenme hevesi insanın içinden gelmeli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.