Şimdi Ara

FOSFORCU TAYFA YÜZÜNDEN LTİ KALKACAK İZLEYİN SADECE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Youtubedan ders açmak kadar aciz olan tipler yüzünden hükümet bunların tepkilerine dayanamayıp konuları kaldıracak yine. Şimdi doğudaki evleri örnek verip onların interneti yok diyen pembe kafalı hümanistler çıkacaktır kardeşim şu anda sadece youtubea girecek interneti aylık 70 80 liraya bulabilirsiniz. Ki bu türktelekom bundan ucuzları da var. Bu parayı veremeyecek adam test kitabı da alamaz sınavı hiç kazanamaz kusura bakmayın. İnternetsiz ev = elektriksiz ev bu devirde. Yıl olmuş 2020 yahu yeter. Sınavdan lti kalkınca sınavı kaznacak diğer türlü kazanamayacak adam hak etmiyordur bu kadar net.

• Muhtemelen sorarlar.Sırf bunların ağlaması yüzünden geçen sene 14 bin gelen sıralamam yığılmadan dolayı 20 bin geldi.Allah'ın fosforcuları koca sene yatıyorlar,gezip tozuyorlar,cafelerde fink atıyorlar,kitap açmıyorlar.Sınav öne çekildi haberi gelince tutuşup twittterda twit kasıyorlar.Hayır geçen sene bile olması gereken tarihten 1 hafta geç oldu.Sen 8 ay boyunca yattıysan 1 ayın sana ne faydası olacak?Bence bu sene konuları çıkartmazlar çünkü iyi kötü online sistem oturdu.

• Hocam 11. Sınıfın sonunu online yaptılar yuzyuze yapmadılar ama yine de soracaklar muhtemelen 12 de böyle olacak ama belli olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TURAN.t T kullanıcısına yanıt

Hocam bu adamların sözüne güven mi olur allah aşkına. Yarın sınavı seneye erteledik deseler yemin billah şaşırmam ben.

• huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt

Hocam iste ben de 12. Sinif konuları çalışıyordum ama tereddütteyim tyt mi dönsem diye siz ne yapacaksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURAN.t -- 17 Kasım 2020; 20:25:32 >

vaay turan hocam :)

• Vay ruh ikizim tantana oldu bir uğrayalım dedik .D

:D okul mahvetti hocam beni. inşallah açılmaz. lti kalkmasın ama :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT'de Çekenler
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Ben 11 konularına başladım hocam tahminimce en geç ocak 15e kadar biter o zamana kadar da 12 konularının ne olacağı daha net belli olmuş olur.

valla hocam ben ayt çalışıyordum yine ayt ye devam

• Muhtemelen sorarlar.Sırf bunların ağlaması yüzünden geçen sene 14 bin gelen sıralamam yığılmadan dolayı 20 bin geldi.Allah'ın fosforcuları koca sene yatıyorlar,gezip tozuyorlar,cafelerde fink atıyorlar,kitap açmıyorlar.Sınav öne çekildi haberi gelince tutuşup twittterda twit kasıyorlar.Hayır geçen sene bile olması gereken tarihten 1 hafta geç oldu.Sen 8 ay boyunca yattıysan 1 ayın sana ne faydası olacak?Bence bu sene konuları çıkartmazlar çünkü iyi kötü online sistem oturdu.

• EA mısın? Sayısal 17k beklerken 39k geldi. 18k yapan arkadaşımla aramda tyt ayt toplam 10 soru yoktu

• Yine başladık 4 ay önce kapanan konuya ya. Kardeşim devlet bir hakkı verip sonra geri alıyorsa onu istemek hakkımız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence sorunu ÖSYM nin kendisi yaratıyo,lti olmadan da çok seçici ve eleyici bi sınav yapılabilir.Mat-fende en kolay dediğimiz konudan bile aşırı zor sorular hazırlanabilir.Lti geri gelse de kolay sorular sorduktan sonra sonra yine yığılma olur.Şu ayt yi 160 soru yapıp araya da zor-seçicı sorular koysalar hiçbi sorun kalmayacak aslında

• saheen kullanıcısına yanıt

Aynen ea

• Bu da çok doğru kesinlikle haklısın.

• DEDİM DEDİM İNANMADINIZ NOLDU ŞİMDİ?

• Ulan onların varya yakaladığımı affetmem. Ben eşşrkmiyim lan 1 haftadır türevle cebelleşiyorum

Ne oldu hocam birşey kesin değil daha

Yav ne oldu da kalktı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.