Şimdi Ara

Forza Horizon 6 (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Deep.Tech , SirAlonne , SirAlonne
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
1.190
Cevap
46
Favori
46.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Popüler Konular listesinde
56. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 1...30...57585960
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Started_With_FX5200 kullanıcısına yanıt

PS5 daha sağlıklı olacaktır. Clutch, Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor. Yazılımsal lumen yerine tamamen donanımsal lumen teknolojisi yer alacak olursa zaten teknik olarak RTX 2000 ve RX6000 serisi altındaki kartlar desteklemeyecek demektir artık geliştiricinin tercihine kalmış.

Ayrıca oyunun Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor olması fotorealistik bir görsellik sunacağını gösteriyor, geliştirici stüdyo içerisinde çok deneyimli isimler var sürüş dinamikleri ve fizikler açısından FH6'dan aşağı kalır bir yanı olacağını düşünmüyorum kesinlikle.

NFS Underground gibi sinematik odaklı kariyer hikayesine de sahip olacak anlatılanlara göre. Görünen o ki yıllardır özlemle beklenen yarış oyunu nihayet geliyor.

Forza Horizon 6 (Çıktı) [PC ANA KONU] #Türkçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 3 Haziran 2026; 14:19:49 >

• x firmasının eski yapımcılarından yeni x oyunu diye tanıtılıp akılda kalan oyun görmedim ben

Mindseye var. 

Filmlerdede yapıyorlar bunu şunun yapımcısı bunun yönetmeninden ama iyi birşey çıkmıyor. Koltuğun üstüne çamaşır koymak aynaya birşey asmak hiç çekici şeyler değil bunları gösterdiler bakalım ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 3 Haziran 2026; 14:56:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1080tinin sonu geldi demek ki.

hep öyle. eski battlefield yapımcılarından diye 500 tane oyun çıkardılar ne yapımcı eskittilerse mübarek bitmek bilmiyor.

underground u hedeflemek çok ütopik. önce forza kadar olabilecek mi onu görmek lazım

1080p extreme al oyna

Hep öyle değil istisnai durumlar var mesela Titanfall 2, Call of Duty'nin yaratıcı stüdyolarından Infinity Ward'dan ayrılan Jason West ve Vince Zampella'nın kurduğu Respawn Entertainment tarafından geliştirildi ve son 10 yılın en çok övülen FPS oyunlarından biri haline geldi.

Gercek hayatta unutulmuş araba buldum. Sansür uygulamak lazim tabi ama günlerdir orada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep.Tech -- 3 Haziran 2026; 19:2:46 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.