Şimdi Ara

Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU] (139. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.634
Cevap
86
Favori
459.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erdo4

4 gündür 911 GT3 RS '19 / PO kovalıyorum daha 1 tane bile göremedim. Fazla var mı sende acaba? :)
    porsche maalesef 1 tane var sadece :(
    ama bulursam yazarım mutlaka
  • OzzmynnTR kullanıcısına yanıt
    Tşkler.. inşallah denk gelir. İstedğim tek araba o şuan.. :)
  • quote:

Tşkler.. inşallah denk gelir. İstedğim tek araba o şuan.. :)
    aston martin po yada mclaren po verebilirim takas yaparsın birileri ile ?
    Ben de FE'lere bakmaya başladım. Giulia alıp 20-30k pahalıya satmaya çalışıyorum öyle öyle para kasmaya çalışıyorum. BMW ve Nissan'lara bakıyorum da yok direk yani alıyorlar mı napıyorlar anlamadım hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

Ben de FE'lere bakmaya başladım. Giulia alıp 20-30k pahalıya satmaya çalışıyorum öyle öyle para kasmaya çalışıyorum. BMW ve Nissan'lara bakıyorum da yok direk yani alıyorlar mı napıyorlar anlamadım hocam.
    bazi nadir araçları bulabilirsen güzel fiyatlara satabilirsin
    mesela oyunun auction da 300k civarlarına ds3 yada m3 gtr bulabilirsen eğer şansın iyi giderde
    minimum 10m civarlarına satarsın arayanları çok o tyür araçların.

Bu arada barn find dan bulduğun ford gt yide satabilirsin yanlış hatırlamıyorsam 10m ediyordu oda
    hatta maksimum fiyattan satışa koyup nickini bana yazarsan çekerim sattığın araçları.

• Dayanamadım aldım oyunu. Bekliyorum inmesini...:)
    DS3'e rastladım da nadir olduğunu bilmiyordum. Bakayım hocam en iyisi. M6 FE düşürmeye çalışıyorum da onu direk alıyorlar, 2-3 kere alabildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulkane

Seviyeden ziyade prolog (giriş bölümü) kısmını oynayıp bitirmesi gerekiyor. 4 mevsimi de oyun size tanıtarak birkaç yarış yaptırıyor, yönlendiriyor. Sonrasında serbest bırakıyor. Prolog kısmı bitince zaten o haftaki mevsim ne ise arkadaşınız da ona geçecek. Sonra beraber oynayabileceksiniz.
    Teşekkürler hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox one s alarak aranıza katılmış bulunmaktayım

Aylık ne kadar masrafımızı olur xboxta acaba forza da almadım ne tavsiye edersiniz bu gamepass muhabbeti falan var ama nasıl rahatça oynarız forzayı arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzmynnTR

son 1 haftadır nadir arabaları toplamak için saatler geçiriyorum sayılır oyunda şuanda eksiğim kalmadı hemen hemen
    ford fazla yok ama nissan ve mercedes istersen birer tane hediye edebilirim.

Alıntıları Göster
    Hocam süper bir haber Benim için, artık neredeyse paranoyaya bağlar oldum, ''Acaba Nissan ararken Ford satılıyor mudur, ne zamandır AMG'ye bakmadım, kesin kaçırmışımdır.'' falan.

Ancak pazara koyma haricinde araçların takas sistemini yada verilmesini bilmiyorum, nasıl olacak o iş, pazara koyarsak başkasına kaptırmayalım?

@Erdo4

Bende de fazladan Porsche PO var, Ben de Sana onu verebilirim.

@HellRazor

D'S 3 aslında etkinlik üzerinden de dağıtıldı, A700/800 ralli segmentinde vazgeçilmez yada artıları olan bir araç da değil ama insanlar alıyor. Genelde 1-2 yarış yapılıp bir daha kullanılmamak üzere unutulacağından eminim.

Geçen PreOrderlar için kod arar iken ebay üzerinden istenilen 6 adet araba için, her bir araba için toplamda 5 deneme olmak koşulu ile satım yapıldığını gördüm.
    Mesela tüm PO'lardan almak istediniz, adam satılığa 5 tane koyuyor, yakalayabilirseniz yakalıyorsunuz, sonra diğer arabaları koyuyor.

Ben de Aston Martin ile Porsche'yi muhtemelen o şekilde tutturdum, çünkü model bazlı arama yapınca karşımda birden 3-4-5 tane çıkınca şaşırdım, direkt seçtim birini.

• quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

Hocam süper bir haber Benim için, artık neredeyse paranoyaya bağlar oldum, ''Acaba Nissan ararken Ford satılıyor mudur, ne zamandır AMG'ye bakmadım, kesin kaçırmışımdır.'' falan.

Ancak pazara koyma haricinde araçların takas sistemini yada verilmesini bilmiyorum, nasıl olacak o iş, pazara koyarsak başkasına kaptırmayalım?

@Erdo4

Bende de fazladan Porsche PO var, Ben de Sana onu verebilirim.

@HellRazor

D'S 3 aslında etkinlik üzerinden de dağıtıldı, A700/800 ralli segmentinde vazgeçilmez yada artıları olan bir araç da değil ama insanlar alıyor. Genelde 1-2 yarış yapılıp bir daha kullanılmamak üzere unutulacağından eminim.

Geçen PreOrderlar için kod arar iken ebay üzerinden istenilen 6 adet araba için, her bir araba için toplamda 5 deneme olmak koşulu ile satım yapıldığını gördüm.
    Mesela tüm PO'lardan almak istediniz, adam satılığa 5 tane koyuyor, yakalayabilirseniz yakalıyorsunuz, sonra diğer arabaları koyuyor.

Ben de Aston Martin ile Porsche'yi muhtemelen o şekilde tutturdum, çünkü model bazlı arama yapınca karşımda birden 3-4-5 tane çıkınca şaşırdım, direkt seçtim birini.

Alıntıları Göster
    maalesef auction house dan yapılıyor hatta bende az önce birtane porsche po düşürdüm ama arkadaşa vermeye çalışırken başkası kaptı :(
    bu arada eğer girebilirsen oyundayız ErdoFX ile beraber şuanda

• R0ME kullanıcısına yanıt
    Vallahi harika olur ya.. Ozzy koydu PO yu, snipe yedim alamadım imkansız bir şekilde.. Saliseler ile nasıl çektiler o aracı aklım almadı.
  • quote:

Vallahi harika olur ya.. Ozzy koydu PO yu, snipe yedim alamadım imkansız bir şekilde.. Saliseler ile nasıl çektiler o aracı aklım almadı.
    Sanırım 3. parti programlar mevcut. Adamlar cidden çok hızlı.
  • Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU]
    Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: OzzmynnTR

Güzel bir geceydi.. Yan yana güzel çıkmışız.

• ender araçlardan elimde var takasa açığım, bende olmayan sizde fazla olan olur.
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.