Şimdi Ara

Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU] (130. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.635
Cevap
86
Favori
460.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Asus M5A97 LE R2.0 anakart
    FX6300(4ghz) işlemci
    4gb hyperx fury ram(1600)+4gb Ballistix tactical ram(1600)
    Toshiba 7200rpm 500gb hdd
    Hihg power 500w psu

Bu sistemle oyunu oynamaya calisiyorum evet calisiyorum cünkü drop yiyorum 70fps den bir anda 15 görebiliyor bu durumda oyun takilip devam ediyor çok can sıkıcı olmaya başladi.Bazen olmuyor bu sefer se ne zaman drop yiyeceğim acaba diye bekleyerek oynuyorum.Bu acaba ramden mi kaynakli yoksa islemciden mi bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben sezonluk etkinliklerdeki şampiyonaları kazanıyorum fakat tamamlanmamış gösteriyor oyunda.Drift Zıplama Hız etkinliklerini yaptım onlar tamamlanmış gösterdi yüzde 29 oldu sezon fakat bu şampiyonaları kazanıyorum kazanıyorum tamamlanmamış gösteriyor

• Thema kullanıcısına yanıt
    diğer tarafta bi rampa olması lazım ordan uçuyorsun.
  • arkadaşlar crack bekliyorum bekliyorum gelmiyor plati ru dan alsak sıkıntı yaşarmıyız ? alan varmı
  • whitelated kullanıcısına yanıt
    ben aldım. şahane hiç sıkıntı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: sariyerli53_34

ben aldım. şahane hiç sıkıntı yok.
    ultimate aldım hayırlısı bakalım
  • Merhaba bu çarklardan nasıl kazanıyoruz arkadaslar ? Super olan ozellıkle yarıyorum sureklı gelmıyor. ınternette bakıyorum mıllet 2000 tane bırıktırmıs 200.000.000 para yapmıs

ben nerede yanlıs yapıyorum ?
  • @BERK BEY

O sayfanın sağında 7-8 tane etkinlik olması lazım, sezonluk reklam gösterisi, bilmem neresi kapışması, MCLaren al ve sür gibi, onları tamamlamanız lazım.

@Thema

Hoonigan RS200, Ford Raptor 2017, Hot Wheels Bone Shaker, Maserati MC12, McLaren Senna, Citroen D'S 3, Toyota Baja, Nissan GT-R 02 yarış türlerine göre kullanılabilecek en iyi araçlar Bence. Zaten online yarışlara girdikçe sıralamaya bağlı olarak farkediyorsunuz. :)

@GoaPsy

Rank dediğiniz şey sanırım seviye, yarış yaptıkça artan seviye puanınız, rakamları tam hatırlamıyorum ancak 200. seviyede 1 yıldız alıp sıfırlanıyorsunuz, sonra 250. seviyede yıldızınız 2 oluyor, 300. seviyede 3 oluyor vs diye gidiyor. Millet hileli yarışlarda 30 saniyede 50 level kastığı için açıkçası bir önemi yok.

@Thema

Diğer zıplama görevlerini yaptığınızda, en son o panoyu vurabileceğiniz rampa açılıyor, eğer zıplama görevleriniz bitmediyse boşuna uğraşmayın.

@G.R.I.M.S.O.N888

Oradaki şampiyonaları genellikle online takım ile yapmak durumundasınız. Gözden kaçırdığınız bir nokta olmasın?

@dogussonmez

Şans Çarkı adı üzerinde tamamen şans işi. Efsanevi yada ender araç atma ihtimali ciddi anlamda çok düşük. Videolarda gördüklerimiz genellikle hileli Goliath yarışında biriken şans çarkları ve paralar. Gerçi oyunda 1 Milyar paranız da olsa pek bir anlamı yok. Hilesiz hurdasız 2. yıldızı alırken genelde gerekli tüm herşeye, tüm evlere sahip olmuş oluyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.C.S

Asus rx460 o4g(19.4.1)
    Asus M5A97 LE R2.0 anakart
    FX6300(4ghz) işlemci
    4gb hyperx fury ram(1600)+4gb Ballistix tactical ram(1600)
    Toshiba 7200rpm 500gb hdd
    Hihg power 500w psu

Bu sistemle oyunu oynamaya calisiyorum evet calisiyorum cünkü drop yiyorum 70fps den bir anda 15 görebiliyor bu durumda oyun takilip devam ediyor çok can sıkıcı olmaya başladi.Bazen olmuyor bu sefer se ne zaman drop yiyeceğim acaba diye bekleyerek oynuyorum.Bu acaba ramden mi kaynakli yoksa islemciden mi bilemedim.
    Merhaba;

Probleminizin işlemci kaynaklı olacağını sanmam, gayet güçlü ve yeterli.

Ancak oyun gereksinimleri için bakıldığında RAM ve ekran kartınız biraz zayıf kalmakta.

Akıcı bir oyun için en az 12GB Ram ve daha güçlü bir ekran kartı şart.

Ayrıca oyun da biraz nazlı; size şöyle söyleyeyim; 9900K + 16GB Ram + 1080Ti kullanıyorum, eğer bilgisayar uzun süre açık kaldıysa yada öncesinde çoklu işlem yaptıysam oyuna girmeden önce bilgisayarı yeniden başlatıyorum, aksi taktirde oyun içi saçma laglar, takılmalar ile karşılaşıyorum.

• dogussonmez kullanıcısına yanıt
    Onlar hile ile yapıyor o çarkları. 50 turluk yarış ayarlıyorsunuz 2 kişi, yarışı kuran çıkıyor kalan 50 turluk 7-8 saat süren yarışı 2 saniyede kazanmış oluyor. Üstüne bir sürü çark, exp, para geliyor.
  • Youtube da bi video buldum, hafif rampa bi toprak var ordan hızlıca gelip çatıya uçuyorsun, o şekilde aldım, sağolun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geç cevap için kusura bakmayın. Telefonum arızalandı o nedenle giremedim.
    Vites oranları ayarlanırken torkun hangi devirde en yüksek olduğu önemlidir. Yani en iyi devir, torkun pik yaptığı sürede düşünceye kadar ulaştığı en yüksek kw değeri. Bu düzenli ve verimli vites geçişi için şarttır. Yanlış ayarlanmış vites, yüksek kw ve tork değerine rağmen kendisinden daha az tork ve kw değerine sahip bir araçtan daha yavaş hızlanabilir veya son hızı düşük olabilir.

• arkadaşlar xbox adım Blacklated eklerseniz beraber oynarız.
  • Online yarışlarda aşırı lag oluyor , internet hızım 35mbit speedtestte 6ms ping çıkıyor ama oyunda diğer oyuncular bi ileri bi geri gidiyor oyun zevkini bozuyor , oyun yavaşlıyor, dns elle girdim onun etkisi varmıdır.
  • Bu oyun Microsoft da indirime giriyor mu hiç ?
  • MarcoLane kullanıcısına yanıt
    Zaman zaman evet
  • Seffak20 kullanıcı adım eklerseniz birlikte oynarız
  • Thema kullanıcısına yanıt
    Baktığın açıya göre evin diğer tarafında ağaçların içinde rampa var. Oradan uçarak alınıyor.
  • R0ME kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim.Ben işlemci veya ramden şüphe etmiştim.Bazı forumlarda 8gb ram yeterli olmadığı yönünde paylaşımlar yapmış.Ekran kartına gelecek olursak orta düzey bir kart ve internetten test videolarını izledigimde hiç fps düşmesi yaşamıyorlardı ekran kartından olacağını sanmıyorum.Oyunun içinden benchmark testi yaptıgımda cok stabil bir fps degeri alıyorum 60 altına düşmüyor 1366*768 çözünürlükte.
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.