Şimdi Ara

forza 3 split screen nasıl oluyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forza 3 var ama menu gelmıyor direk araba secıyorum nasıl olcak split screen yardım edermısınız?

• Menü gelmesi lazım.Ama save game yoksa tanıtım veya kontrol eğitimi için menü gelmeden bir yarışada sokuyor olabilir.Veya oyun demo olmasın?Oyunu açınca direk menü gelmesi lazım normalde.Menüdede multiplayer>splitscreen den oynayabilirsin.
  • Kariyer otomatik olarak açılıyor olabilir. B ile geri gel, karşına üç ana seçenek çıkacak, Splitscreen'i seç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

Menü gelmesi lazım.Ama save game yoksa tanıtım veya kontrol eğitimi için menü gelmeden bir yarışada sokuyor olabilir.Veya oyun demo olmasın?Oyunu açınca direk menü gelmesi lazım normalde.Menüdede multiplayer>splitscreen den oynayabilirsin.

bende öyle düşünüyorum ama demo olsa bu kadar fazla araba olması normalmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: losewlee

quote:

Orijinalden alıntı: NexeLGiuS

Menü gelmesi lazım.Ama save game yoksa tanıtım veya kontrol eğitimi için menü gelmeden bir yarışada sokuyor olabilir.Veya oyun demo olmasın?Oyunu açınca direk menü gelmesi lazım normalde.Menüdede multiplayer>splitscreen den oynayabilirsin.

bende öyle düşünüyorum ama demo olsa bu kadar fazla araba olması normalmi?

Şöyle bir yol izle bence.Arabaları say ondan sonra google a Forzo Motorsport 3 Cars diye arat.Ordaki sayıyla eşleştir.Sanırım en mantıklısı bu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.