Bildirim
forza 3 split screen nasıl oluyor
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Menü gelmesi lazım.Ama save game yoksa tanıtım veya kontrol eğitimi için menü gelmeden bir yarışada sokuyor olabilir.Veya oyun demo olmasın?Oyunu açınca direk menü gelmesi lazım normalde.Menüdede multiplayer>splitscreen den oynayabilirsin. -
Kariyer otomatik olarak açılıyor olabilir. B ile geri gel, karşına üç ana seçenek çıkacak, Splitscreen'i seç. -
quote:
Orijinalden alıntı: NexeLGiuS
Menü gelmesi lazım.Ama save game yoksa tanıtım veya kontrol eğitimi için menü gelmeden bir yarışada sokuyor olabilir.Veya oyun demo olmasın?Oyunu açınca direk menü gelmesi lazım normalde.Menüdede multiplayer>splitscreen den oynayabilirsin.
bende öyle düşünüyorum ama demo olsa bu kadar fazla araba olması normalmi? -
quote:
Orijinalden alıntı: losewlee
quote:
Orijinalden alıntı: NexeLGiuS
Menü gelmesi lazım.Ama save game yoksa tanıtım veya kontrol eğitimi için menü gelmeden bir yarışada sokuyor olabilir.Veya oyun demo olmasın?Oyunu açınca direk menü gelmesi lazım normalde.Menüdede multiplayer>splitscreen den oynayabilirsin.
bende öyle düşünüyorum ama demo olsa bu kadar fazla araba olması normalmi?
Şöyle bir yol izle bence.Arabaları say ondan sonra google a Forzo Motorsport 3 Cars diye arat.Ordaki sayıyla eşleştir.Sanırım en mantıklısı bu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X