Şimdi Ara

Forumun Yüzde 90 nın Yalnızlık Sorunu Var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
2.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eser miktarda sosyallik var hocam ama günümün büyük bir kısmını kendimle geçirmek daha güzel geliyor bana.
  • Project Cupertino kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle kanka kafayı yemis bunlar aw

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok sebeb var be ben 12yim bide mezun olsam eyvallah da o kadar yalnızım kı telefonum 2.5 3 aydır kapalı dün açtım bir Allahın kulu selam naber yazmamış gerçekten kötü biri olsam eyvallah da çok çok iyi birisiyim bi sıkıntıları olsa ilk dinleyecek yardımcı olacak kişiyim neyse böylede içinde sıkkınlık var ama yalnızsın işte ne diyim
  • Doremoni-V2 D kullanıcısına yanıt
    hocam çok yalnız hissedersem sosyalleşebilirim :d kafanda bana karşı yanlış bir stereotip kurdun muhtemelen ben asosyal değilim arkadaş çevremde gayet sevilen istediğim kişiyle arkadaş olabilen bir insanım. 65 yaşımda ölsem çok da umrumda olmaz açıkçası çok uzun yaşayım diye bir derdim yok var olan hayatıma ne koydum o önemli.
  • Kanka ihtiyacın mı var birinin aeamasına gir keyfine bak ya bu eziklik kafasından çıkın . Kimseye ihtiyacın yok .

Hocam Lordemircan ben değilim ama yakın bir dostum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yolunubulacak2 kullanıcısına yanıt
    Olum her kimsen yolunubulacak 2 ne aq kahkahalar attım ajapwğwislvmdlrmdktmfltkr bende doremoni 2 diye geldim . Ne rezillik aq gidicek biuer yok forumdan baska kafayı yixem

• toyota97 T kullanıcısına yanıt
    umarım dilediğiniz gibi olur her şey

• phosphorus kullanıcısına yanıt
    sağol hocam
  • Kaanmc kullanıcısına yanıt
    hayir

forum iyidir aga

eyvallah knk adamsın
  • <3 <3

• pichbomber kullanıcısına yanıt
    eğer iyi gözlemlerseniz lordun yan hesaplarını tek çırpıda bulabilirsiniz.
  • Çevrem dolu
    Ana Mezunluk insani tek başınaymışsın gibi hissettirir

• Yalnız değilsin genç! Sağında solunda elinde defter kalem yaptıklarının hesabını vereceğin notları alan melekler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 13 Haziran 2020; 0:50:15 >
  • Valla benim lise 3'e kadar asosyallik diye bir derdim yoktu, ne olduysa, ne asosyallik başladıysa temele geçtikten sonra oldu, mal evladı adamlarla 2 sene aynı yerde durmak zorunda kaldım anasını satayım(haklarını yemeyim sınıfta benim gibi 2 adam vardı bir tanesi zaten ortamın rezilliğinden başka yere nakil aldı, kendisiyle az buçuk konuşmaya devam ederim hala)Şu karantina döneminde de hiçbiriyle konuşmuyorum, hala eski okuldaki arkadaşlarla dewamke. Lise 4'te başka adamlar da geldi okula, biraz karıştı falan, biraz daha iyi oldu gibiydi(ki zaten onlarda eski ortamlarını özleyip geldiklerine pişmandılar), onlarla yine az buçuk sohbet falan ediyordum, ama bunlar ayaküstü sohbet falandı, eski arkadaşların yerini tabi ki tutamazlardı. Zaten ilk dönem karneyi alır almaz direk eski okulun yolunu tutup arkadaşlarla buluştuk, gezdik, yedik falan. Demem o ki bir ortam yaptınız mı yeni ortam gerçekten sıkıntı oluyor(veya okulun sıkıntısıydı zira okuldakiler harbi adam akıllı tipler değildi, temel lisenin ortamından ne bekliyorsunuz). Öyle ya. Ünide benim gibi adamlarla, benim gibiyi boşver, adam akıllı adamlarla buluşurum inşallah ne diyeyim. Yanlış anlamayın sosyal insanımdır, tanımadığım biriyle hemen ilişki kurarım falan, dediğim gibi eski okulda ortamım vardı, okul dışı mahallede falan da ortamım var sosyallik fobim yok yani, o konuda rahatım. Ama gerçekten o nakli yapmayacaktım ah kafam ah.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.