Şimdi Ara

Forumun Geldiği Hal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sene burda anonim takılıyordum. Herkes birbirine yardım ediyor arada seviyeli iğnelemeler şakalar falan oluyordu. Şu an tek dönen muhabbet cem yılmazların GTÜ İYTÜ CENGÇİLERKRALMQ TIPBİTTİMQ espirileri Bir de kendileri çok zeki olan insanların aşağılık kompleksiyle başkalarını eziklemesi. Adam urukhaiye sallar sıralaması 6 katı. Birisi bu fosforcu eğeğe der 3. senesi. Sosyal hayatı olmayan ünililer 18 yaşındaki insanlarla uğraşır.Bir yararı da yok sırf zarar. Birisi tavsiye ister onla dalga geçilir. Abi kendi ezikliğinizi neden oo şu fosforcu salak kızlar erkekler qral falan diyerek gidermeye çalışıyorsunuz ki. İsteyen istediğini yapsın. Sen doğrusunu yap kurtul.Forumda 20 tane başlığa gerek yok ki.

• bir fosforcu daha avladık. blok
  • Geldi asosyal üniversiteli. Haberin olsun yaşıtların kazandığı bölümle ilgili çalışıp kendini geliştiriyor. Sen de lise son sınıf insanlara marsupilami fotoğrafıyla fosfor espirisi yapıyorsun. Bence sorgulanmaya değer bir hayatın var dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaiSenpai -- 12 Eylül 2020; 22:53:3 >
  • Aslında 2020 tayfa espiri yapmayı bıraksa azalacak ama üniversite açılmadığı için sabah akşam burdalar maşallah.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumun asosyal ergenleri tarafından sabote edilmesi hadisesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Misal bu adam. Bu adamdan çok bilgi aldım. Ama diğer çok zeki üniversitelilerin tek ilgi görüldüğü yer burası olduğu için forumun cidden içine edildi forumu bırakmaya karar verdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH Forum EN Eski Konular
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk başta gerçekten çok güzel ortam vardı herkes birbirine yardımcı oluyordu,kaynak tavsiyesi veriliyordu,şakalar yapılıyordu.(şakalar kaliteliydi insanlar gülüyordu)Sonra burası bildiğin troll yuvası oldu ve saçma sapan laflar edilmeye başlandı,insanlara hakaret edilmeye başlandı.Hayır herif üniversiteye gelmiş,akranları staj yapıyor,dil öğreniyor,karşı cinsle takılıyor,hayatını yaşıyor. Bu hala forumda afro atıyor millete sövüyor.Ben kendime üzülmüyorum iyi kötü kazandık bir yer.Bundan sonra gelecek kardeşlere tavsiyem forumdan belirli kişileri tespit edip özel mesaj yoluyla tavsiye almanız.Çünkü burasının iyice cılkı çıktı.Trollerin yaptıkları şakayı geçti dümdüz ahlaksızlık oldu.Düşünün tytden sonra ayt genel tekrar diye yanlış bilgi atan tipler vardı.Trollüğünde bir sınırı var bence.

• Bir önceki üyeliğim zamanında gerçekten kaliteliydi bu bölüm. Keşke trollün az olduğu o günler geri gelse.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.