ya herkes çok iyi netler yapıyor ki,artık mezuna kalıp 60 altını yapan görmedim ciddiyim. troll,flood amaçlı değildir herhalde yazılanlar fakat ileride çok yığılma olacaktır.
ayrıca değişik bir şekilde : " tıp okumayanın başka bir amacı var mı" diye sorular soruluyor.
avuntu gibi olmasın fakat her şey sınava bağlı değil.
aramızda hiç mi maaşı göz ardı eden yok? evet,ülke berbat durumda, belki proleterya -işçi sınıfının bir çocuğusunuzdur- fakat universitede çok kalbürüstü bölümlerden yine hazırlanmak istemek saçma değil midir, insanlar sınava girmekte özgürdür
ancak bir zamandan sonra kapasitesini en iyi şekilde kullanıldığında kendisine ödül vermesi gerektiğini düşünüyorum.
alta gelip "herkes özgür,karışma miilete" hodü bödü yapanlar yazmasın
hocam çevrenize bakının iyi maddi kazancı olanlardan hangisi mesleği doktor tabii ki nerdeyse hiç kimsenin çok fazla abartılıyor bence bu durum
o net konusunda da empati yapmanızı öneririm size kötü net çıkarıyorsunuz ve bu neti paylaşmak istermiydiniz insanlarla ben kendim olarak cevaplarsam elbette ki hayır hatta insanlara karşı her zaman en iyi netimi söylerdim sınav zamanındayken normal netimi bile söylemezken bunlardan bunu beklemek çok zor olur