Şimdi Ara

Forumun en asosyal insanı benim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesela telefon rehberimde sadece 8 kişi var. Gerçi bu biraz da benim sorunum, kimseye telefonumu vermem ya da kimseden telefonunu almam. Ha bir mesele olur, o zaman çekinmeden koyarım. Facebook'umda dahi çok kişi yok, olanlar da gönderilerimi falan beğenmiyorlar zaten. Profil resimlerimde bile en fazla 5 beğeni var. E-mail adreslerimde kimse ekli değil. Twitter'ı açmış olmak için açtım. Blog var ama aktif değil. Diğer Instagram'dır vesaire kullanmıyorum. Bu asosyallikle yaşamam bile mucize. İş bulmayı falan geçtim. En büyük sosyal aktivitem bazı buluşmalara katılmak. Ne olacak benim bu halim ama hepsi bana müstehak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KayraBey91 -- 26 Nisan 2015; 1:55:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Facebook'ta 100 beğeni alınca sosyal mi olunuyor? Nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa kardeşim gerisini boşver.
  • yav he he csb+ blok

• Yakında anneden hoslanma hastalıgı olusabilir

• sosyalmi ? sosyal ne arar la forumda
  • 0 paylaşım 0 beğeni :D

• kilo azaldıkça sosyallik artar genel olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmann935

Yakında anneden hoslanma hastalıgı olusabilir

Siz de mi çok asosyalsiniz?

• Burda bile mesaj sayın 0 . Önemli olan beğeni falan değil. Ben de sadece facebook kullanıyorum. Onu da sadece iletişim amaçlı. Alışveriş yaptığım veya sorun yaşadığım sayfalara mesaj atmak amaçlı yani. Onun dışında zaten sosyal medyada aktif olmakla sosyal olunmuyor. Çık git bir spora yazıl , enstrüman öğren. Sonra istemesen de sosyal olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10BD681A5 -- 26 Nisan 2015; 2:09:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: y u do dis

Facebook'ta 100 beğeni alınca sosyal mi olunuyor? Nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa kardeşim gerisini boşver.

Dogum gunun mubarek olsun kardeşim.

• quote:

Facebook'ta 100 beğeni alınca sosyal mi olunuyor? Nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa kardeşim gerisini boşver.

İkiniz de haklısınız, zihniyetimi değiştirmem gerek.

• Bi işe girip çalışınca hayatın degişiyor,eve ugramıyom simdilerde,arkadaşta kaliyom bazen,gunduzleri gezip gece akşam çalışıp geceleri takılıyoz,sabaha karşı uyuyoz filan,cumadan 16.00 ten beri ana babamım yuzunu görmedim hala bu saate kadar,bende asosyal sayılırım ama senin kadar dgl. pc ,tel,oynayarak hafızada zayıflıyor bunu farkettim. Hiç bişiy yapamıyorsanız gidim basket oynayın okulunuzda iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhfade -- 26 Nisan 2015; 2:12:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhfade

quote:

Dogum gunun mubarek olsun kardeşim.

Teşekkür ederim efendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Akkaya

yav he he csb+ blok

Çızıktırmışlar yav he he csb+block

• Genelde onları çok kulaanıp beğeni amacı güden insanlar gerçek hayatta bir yapamayan ezikler oluyor o yüzden hiç takma kafana.Bende isntagram twitter felan kullanmıyorum çevremdeki herkes kullanıyor ama eksiklik çekmiyorum gayet memnunum bu halimden..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.