Bildirim
FORUMU BIRAKIYORUM VEDALAŞALIM //

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Alfa olabilirsen tekrar uğra. -
Alfa beta zırvadan başka bir şey değil önemli olan tip.Tipin iyi olsun sırtın yete gelmez zayıfsan bir senede halledersin.Çirkinsen ne yaparsan yap çirkinsin.Onunda tek çözümü var estetik tabi şanslıysan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yarin tekrar geri geleceksin
Kendini kandirma
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
alakası yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yabancı forumlarda kaç kere tartışıldı kanıtlandı bile bu.Bırak sevgili işlerini sokakta insanların tavırlarını bile etkiler çirkinlik yakışıklılık.Testleri bile yapıldı bunun sen alakası yok diyorsun daha.quote:
Orijinalden alıntı: BerlinKaplanı
alakası yok -
2 Days Later:
Beyler kızla konuşmam ssli -
Ben de hiçbir sosyal medya kullanmıyorum diye övünüyorum ama burası kanser. Insagram açacağım sırf buraya girmemek iöin fakat hiç fotoğrafım yok. Gittiğim yerlerde fotoğraf çekmediğimden ötürü... Bir aydır gittiğim yerlerde gerek arkadaşlarla gerek tek fotoğraf çekiniyorum. Bu yaz Almanyaya seneye ara tatil dönemi ABD gideceğim oralarda da çekinip açmayı düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X