Çok şey istiyorsun bence ben sana 100 lvl dsmg 7 tane vereyim 51-52 k. veya ezik dsmg veya kasmalık 8-9 lvl.??? sen seç
kalsın teşekkür ederim..bıras ugrastırdım senı ama bana pek uymuyor teklıfın..kusura bakma
quote:
Orjinalden alıntı: Death_Hunter
quote:
Orjinalden alıntı: deltadex
Bak şurada iki kuruşluk iş için efendiliği bozmayalım, Kiminle konuştuğuna nasıl konuşacağına dikkat et, burası çocuk parkı değil. İki katı değil şu an bedava da desen işim olmaz Başarılar kendine iyi bak
Aga Sende İyice Cıvığını Çıkardın 750 Exp Veririm Diyosun Biraz Düşünerek Hareket Et Neyse Kavga Olmasın
Bak , seviyeyi düşürmemeye çalışıyorum, işine bak.. kardeşim teklif yapılır beğenmiyorsan herkesin yaptığı gibi sağol der çekilirsin, Karılar hamamına çevirdiniz forumu ya
quote:
Orjinalden alıntı: sNaP_21
quote:
Çok şey istiyorsun bence ben sana 100 lvl dsmg 7 tane vereyim 51-52 k. veya ezik dsmg veya kasmalık 8-9 lvl.??? sen seç
kalsın teşekkür ederim..bıras ugrastırdım senı ama bana pek uymuyor teklıfın..kusura bakma
Canın sağolsun kardeşim,düşünürsen uyarsa görüşürüz,Belki ihtiyaçta kalmaz bulurum,hayırlısı olur inşallah
quote:
quote:
quote:
Bak şurada iki kuruşluk iş için efendiliği bozmayalım, Kiminle konuştuğuna nasıl konuşacağına dikkat et, burası çocuk parkı değil. İki katı değil şu an bedava da desen işim olmaz Başarılar kendine iyi bak
Aga Sende İyice Cıvığını Çıkardın 750 Exp Veririm Diyosun Biraz Düşünerek Hareket Et Neyse Kavga Olmasın
Bak , seviyeyi düşürmemeye çalışıyorum, işine bak.. kardeşim teklif yapılır beğenmiyorsan herkesin yaptığı gibi sağol der çekilirsin, Karılar hamamına çevirdiniz forumu ya
Arkamdan Hala Laf Atıp İleri Gidiyosun.Kimin Hamama Çevirdiği Belli
quote:
quote:
quote:
quote:
Arkamdan Hala Laf Atıp İleri Gidiyosun.Kimin Hamama Çevirdiği Belli
Kardeş sende balans hafif bozuk galiba, Bir teklif yaptım sende beğenmedin,derdin ne? Neyi kanıtlamaya çalışıyorsun? Çok iyi post kasmışsın,bence exp kas işine bak ..ok?
ARKADAŞLAR, SÜPER LİGDE ŞAMPİYON BELLİ OLDU: FENERBAHÇE, ÇOK SEVİNDİM, SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.
Arkadaşlar listeye yeni pokeler eklendi,herkes bir daha kontrol etsin,anlaşabileceğimiz birşeyler çıkar belki.
quote:
Arkadaşlar listeye yeni pokeler eklendi,herkes bir daha kontrol etsin,anlaşabileceğimiz birşeyler çıkar belki.
Haydi arkadaşlar ya, kimsede yokmu bunlar ???
slm deltadex ne oldu unown ları bulmuşun galiba listede yokta :D bu arada elkid var 15 lvl şuanda ama akşam onu 100 yaparım şimdi müsait deilim listeyede tam göz atmadım daha atacam birazdan
quote:
Orjinalden alıntı: pusathan
slm deltadex ne oldu unown ları bulmuşun galiba listede yokta :D bu arada elkid var 15 lvl şuanda ama akşam onu 100 yaparım şimdi müsait deilim listeyede tam göz atmadım daha atacam birazdan
Sana unownlarla ilgili mesaj göndermiştim,listeyi tekrar yazarım (unown eksiklerini) hepsini kasabilirsin,alacağımı söylemiştim. Tek değişiklik senin seçeceğin ezik dsmg ler Ö.Z.G.Ü.R charına gitti. Özgürle konuşurum ben hepsiniş tradene koysun
Pusathan,normal unown lardan bende sadece " H " var,gerisi tamamen boş pokedexte. Dilersen sırasıyla kasmaya başlayabilirsin. Unown dsmg lerdende kasılacakların çoğu bende var.Normalleri bitirince hiç aramadan benden alıp kasabilirsin. İSTERSEN TABİİ
tmm kardeş bi kontrol edeyim varsa normal unown hemen tradeye atayım ben
unown (O) ve (Z) var tradeye atıyorum sen teklif atarsın
Pusathan kardeş,normalleri yakalamakta sıkıntı varsa onları da yakalarım sen iste yeter ki
yakalamakta sıkıntı yok zaten çok çıkıyorlarda elimde 100 olan şuanda iki tane var . onlarda O ile Z ama en kısa zamanda olur dierleride
o ikisi 100 lvl ise at tradene ve beğen alacaklarını
trademde ler bende bi bakayım senin tradeye
Sadece benim trade ile sınırlı kalma, benim eski tradelik 1500 -2000 arası dsmg eziği Ö.Z.G.Ü.R nickli sınıf arkadaşıma gönderdim.Ama onun traden de değil takımında. Takıma gir oradan da bak.Bana topicten bildir.Özgür okulda değil ben cepten söylerim mesajla istediklerini halleder o
Dark Houndour 12 6,000 Dark Geodude 15 7,500 Ghostly Beldum 13 6,500 Ghostly Unown (C)