Şimdi Ara

FORUMU BIRAKIYORUM ::::: DELTADEX ::::: (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
0
Favori
2.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben yokken mesaj bırakan tüm arkadaşların isteklerini yerine getirip istedikleri pokelerin trade ni yapıcam.Nicki olmayanlar nicklerini yazsınlar yeter,
    Bu günden itibaren forumu bırakıyorum,bu death hunter gibi seviyesizlerle ve bu kafadakilerle aynı yerde olmak,aynı topicte sohbet etmek,aynı cümlede ismimin geçmesi bile zoruma gidiyor.
    Trade için benimle görüşmek istediğinizde crater den mesaj atarsınız,
    Zaten derslerden,ailemden,arkadaşlarımdan zorlukla ayırabildiğim zamanımı bunlar gibilerle geçirmek boşuna ...
    Daha öncede başka bir topicte yazmıştım zaten,
    birinci aşama forumu ,
    ikinci aşama da oyunu bırakmaya niyetliyim.
    Burada tanıdığım seviyesizlerden çok fazla kıymetli arkadaşta var,
    Hepsine en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum,
    hepiniz allaha emanet olun,
    başarılar

DELTADEX

• Ya Kardeşim Bakma Sen Kimseye Ya.Aranızda Ne Geçti Bilmiyorum Ama Senin Kimseye Zararının Dokunmadığını Biliyorum.Açtığın Bir Topic'ide Devam Ettir Bence.Kim Ne Derse Desin,Bu Oyunun KraLı Sensin(Türkiye'de)

DELTADEX'E UZANAN ELLER KIRILSIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kN0xviLLe -- 15 Mayıs 2007; 23:20:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaLcincanS

Ya Kardeşim Bakma Sen Kimseye Ya.Aranızda Ne Geçti Bilmiyorum Ama Senin Kimseye Zararının Dokunmadığını Biliyorum.Açtığın Bir Topic'ide Devam Ettir Bence.Kim Ne Derse Desin,Bu Oyunun KraLı Sensin(Türkiye'de)

DELTADEX'E UZANAN ELLER KIRILSIN

yalcın a katılıyorum sen en iyisisin seni çekemediklerinden böyle yapıyorlar sen devam bakma onlara kendi kendilerine konuşup dursunlar
  • Gitme Lütfen
  • güle güle
  • Kesinlikle bu forum eskisi gibi değil. Ama madem oyunu da bırakacaksın sana bişey diyemem. Güle güle Allaha emanet ol ve kendine çok iyi bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lt_Surge

Cümleten İyi Yakşanlar Arkadaşlar
    Deltadex Abicim Bende d lucario vardır...
    D Lucario[100lwl]

5 ground poke 8-9 lwl not:içinde bikaç dsmg poke olursa ii olur
    g shinx
    s gible
    olurmu kardeş??

g.shinx ve gible yerine dsmg seçersen olur,daha fazlasını da veririm istediğinin çok önemli değil.
    craterden deltadexe mesaj atarsın,senin nickin de tradelik bişey görünmüyor veya nickin ne?

quote:

Orjinalden alıntı: easy_26

BENIM POKEDEXIN HEPSI TAMAM 10 ORTAK BITIRDIK HEPSI VAR 100 LVL SEN BANA YAZ PM AT BEN TEKLIF ATAYIM BIRDE KAC K EXP VERIRISN

Kardeş sen de craterden deltadex e mesaj atarmısın?ben sana eksikleri yazıcam

quote:

Orjinalden alıntı: berkuş

quote:

Orjinalden alıntı: Death_Hunter

quote:

Orjinalden alıntı: deltadex

ARKADAŞLAR,
    SÜPER LİGDE ŞAMPİYON BELLİ OLDU:
    FENERBAHÇE,
    ÇOK SEVİNDİM,
    SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.

Şimdi Şampiyonla Konu Ne Alaka Senin Kafanmı Güzel

BENDE 100 LEVEL DARK BLAİZKEN VAR NE VERİRSİN

Kardeş senin konuyu halledemedim,dark blaziken için craterden mesaj at. deltadexe..anlaşırız sen satmak iste yeter ki

• naaptın nedemek forumu bırakıyorum yaa kafayımı yedin!
    eğer sende bırakırsan forumdaki beyinsizler mesela ultrman ve green warrior gibi nası zapdetcez!
    bari sen onların seviyesine düşüp kolay yolu seçip gitme...
    geri dön lütfen

edit=ama eğer illa gidicem diyosan hayatta başarılar,kendine iyi bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungle Boogie -- 16 Mayıs 2007; 11:48:54 >
  • gitmeseydin keşke...
  • gitme
  • quote:

Orjinalden alıntı: Punisher_berkE

Beyinsiz Punisher berkenin gereksiz msjı..

Nese Senin Gibi Bi Eziq Yüzünden Ban Yemeyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost -- 16 Mayıs 2007; 12:59:34 >
  • GÜLE GÜLE DELTADEX
    İŞŞALLAH POKEMONCRATERİDE BIRAKIRSIN VE ZAMANINI DAHA DOĞRU GEÇİRİRSİN
  • İlk defa içimden giden birine Hoşçakal demek gelmedi.Kopamadım işte..Daha 1.ciliğini görecektik senin Deltadex abi..Senin isteğini değiştirmek istemem ama bir kişi için bizleri bırakacak mısın gerçekten?Şaka galiba?Benim bildiğim Deltadex abi böyle birşey yapmaz,değil mi? Lütfen gitme..Pire için yorgan yakma lütfen..Seni çekemeyenlerin olduğunu herkes biliyor.Ee koskoca T.T. 11.Cisisin.Kıskanmayan nasıl olsun Son Söz :

Gitme...
  • GİTME

Ben hangi gruba giriyorum seviyesizler grubuna mı diğerine mi???

• quote:

Orjinalden alıntı: v_arif_v

GİTME

Ben hangi gruba giriyorum seviyesizler grubuna mı diğerine mi???

1+ tamam ben mesaj atarım

• Deltadex bir bakıma haklı gerçekten zaman ayırmak çok zor şu yoğun zamanlarda.

Öyle sanıyorum ki ayırdığı zamanı boşa harcadığını düşünüyor ve buna üzülüyor bundan dolayı bırakmak istiyor.

Bence haklı zaman en kıymetli şey sahip olduğumuz boşa harcamaktansa hiç harcamamak daha iyi.

Ama gitmen üzücü oluyor deltadex bir gemide ki 3-5 çapulcu yüzünden bırakıp gitme gemi kaptansız batar
  • quote:

Orjinalden alıntı: deltadex

Arkadaşlar,
    ben yokken mesaj bırakan tüm arkadaşların isteklerini yerine getirip istedikleri pokelerin trade ni yapıcam.Nicki olmayanlar nicklerini yazsınlar yeter,
    Bu günden itibaren forumu bırakıyorum,bu death hunter gibi seviyesizlerle ve bu kafadakilerle aynı yerde olmak,aynı topicte sohbet etmek,aynı cümlede ismimin geçmesi bile zoruma gidiyor.
    Trade için benimle görüşmek istediğinizde crater den mesaj atarsınız,
    Zaten derslerden,ailemden,arkadaşlarımdan zorlukla ayırabildiğim zamanımı bunlar gibilerle geçirmek boşuna ...
    Daha öncede başka bir topicte yazmıştım zaten,
    birinci aşama forumu ,
    ikinci aşama da Oyunu bırakmaya niyetliyim.
    Burada tanıdığım seviyesizlerden çok fazla kıymetli arkadaşta var,
    Hepsine en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum,
    hepiniz allaha emanet olun,
    başarılar

DELTADEX

Kardeşim forumu bırakmakla o seviyesizleri sevindireceksin bırakma be..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrakan -- 16 Mayıs 2007; 14:08:57 >

• Kardeş nolur gitme yaa.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.