Şimdi Ara

Forumla ilgili önerileriniz, eleştirileriniz, şikayetleriniz... (50. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
0
Favori
56.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

Haplo , şampiyon bilo , Mé®t , StranGe_PassenGer , GeceBekcisi ,

Belirtmiş olduğunuz tüm isteklerinizi yaşadığınız sorunları programcı arkadaşa iletiyorum.

dr.dRe`

1.şuanda forumda kullanılan yazı karakterinde bir değişiklik yapılması düşünülmüyor.
    2. dh blog sayfasında sorun olduğu için kullanılamıyor.
    3.programcı arkadaşa iletildi.
    4.mod sayımızı artırıyoruz ve eksik bölümler konusunda mod alımlarımız devam etmektedir. bu süre zarfında üyelerimizden sorun olan bölümlerdeki kural dışı konu ve davranışları şikayet sistemi üzerinden bize bildirmelerini rica ediyoruz.
    5.Bu özellik daha öncede sunucuyu çok fazla yorduğu için kaldırılmıştır.
    6.programcı arkadaşa iletildi.

Fâti

reklam çıktığında videonun üzerine basınca durduruluyor

Grfld

Profilinizi editleyebilirsiniz kontrol ettim sorun yok.

keskinkral

Açmış olduğunuz ankette sorun gözükmüyor.forumda sadece düz kağıt yazı şeklinde olan konu başlıkları haber editörlerimizin açmış olduğu başlıklardır tabi sizinde bahsettiğiniz şekil bu ise.diğer tüm üyelerimizin ve bizlerinde açmış olduğu anketler dosya işareti ve [Anket] yazısı başlığı şeklindedir.

.TaneR. , face1tr

İsteğinizi yönetime iletiyorum.

sol_ak

resim nasıl eklenir????

1-bilgisayarda çekilen foto 800*600 boyutuna getirilir
    2-imageshack.us adresine gönderilir ve en alttaki + Show Advanced Linking bu linke tıklanır çıkan altaki direct linki kopyalanır
    3-mesaj yazığımız pencerede yukarda "image" düğmesi var ona basılır
    "[simage][/simage]" diye bi yazı ekledi
    4-bu açılan 2 köşeli parantezin ortasına kopyalanan linki yapıştırılır
    [simage]buraya yani [/simage]

<eğer bi programla resmi bilgisayarda 800*600 boyutuna getiremiyorsak 2. yol da;
    resmi direk imageshack.us' ye gönderirken o sayfada browse deyip resmi bilgisayarda seçtikten sonra bi alttaki seçenekte " resize images" kutusunu işaretlemek ve yanındak pencerede de "800*600" boyutunu seçmek ve daha sonra "host it" düğmesine basmak, bundan sonra yapılacaklar yukarda anlatılan "2" numaralı satırdan itibaren aynısı

.Mustafa 61.

Konulardan biri gösterimden kaldırılmıştır.

BOXO

BU Bölümde bulunma amacımız sizlerin bize soyut kelimelerle tepki vermeniz değil somut örneklerle şikayetinizi önerinizi belirtmenizdir.hangi konudan bahsettiğinizi bilmiyorum siz değindiğiniz konuda şikayet sistemini kullanarak şikayet ile konunun silinmesi gerektiğini bildirdinizmi?size bu konu ile alakalı ne cevap verildi?bu tip soruları çoğaltabilirim.bu konuya böyle bir mesaj yazmaktansa belirttiğim şekilde delillerle bize örnek göstererek şikayetinizi ve tepkinizi bildirmeniz daha doğru bir davranış olur.

SeZa®

Gülücükler hareket etmiyor ise bu tarayıcınızın ayarları ve kullandığınız tarayıcı ile alakalı bir sorundur.

Eh®imeN , .:DiFFeReNT:.

Forumda olan bu özellik daha öncede sunucuyu çok fazla yorduğu için kaldırılmıştı.

Teşekkürler ilginizden dolayı ama 3 numaralı isteğimi yanlış belirtmişim , DH video konusunda anlatım yapılmasına gerek yok , DH video parantezi içerisine video linki koyduğumuzda video açılmıyor onu demek istedim.DH Tüp de sadece youtube videolarını açıyor , başka siteler için DH Video seçeneğini kullandığımızda video açılmıyor.
  • Sayeh-eh Khodah

quote:

2 dakika kuralı hakkında sorular

Foruma mesaj atarken 2 dakika kuralı vardır. Üyelerimizin 2 mesajı arasında en az 2 dakika beklemek durumundadır; daha kısa sürede mesaj atmaya çalışıldığında üyelerimiz bir uyarıyla karşılaşır.

2 dakika kuralının amacı nedir?

Foruma atılacak bir mesajın düşünülmesi, yazılması foruma yollanması gibi süreler dikkate alındığında 2 dakika süresi uzun bir süre değildir. Bu kural konurken 2 amacımız bulunmaktadır:
    Birisi üyelerimizin mesajlarına daha çok özen gösterip daha kaliteli mesajlar hazırlamaları, diğeri ise forumda kötü niyetle ard arda mesaj atımlarını engellemektir.
    Lütfen bu sürenin kısalması, kaldırılması, ya da farklı alternatif önerilerde bulunmayınız.

_SouL_

Silkroad Online Bölümüne daha önceki sayfadada belirttiğim gibi çok yakın zamanda yönetici seçimi kararımızı vereceğiz.

241

Konuların birleştirilmesi gibi bir özellik bu bölümde malesef bulunmuyor. karışıklık yaptığını düşündüğünüz konuları bize şikayet sistemi üzerinden bildirir iseniz gereği yapılacaktır.

.TaneR.

Belirtmiş olduğunuz konuda post kasma şikayetini bu bölüme yazmak yerine bu konudaki şikayet butonunu kullanır iseniz şikayetiniz ile ilgilenilecektir.diğer sorunuz ile ilgili şuanda bir gelişme malesef yok.

BoGo

Yaşadığınız sorun düzeltilmiş denedim sorun yok.

SonOfPatriot , 720p

Hesap sorunlarınız ile ilgili yaşadığınız problemleri forumdestek@donanimhaber.com adresine gerekli nik ve bdeğiştirmek istediğiniz bilgileriniz ile birlikte mail atarak bildirir iseniz gereği yapılacaktır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • bn foruma uyeyım ama konu acamıyorum buna ıznınız yok dıo anlamadım gıttı.lutfen yardım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gameto

bn foruma uyeyım ama konu acamıyorum buna ıznınız yok dıo anlamadım gıttı.lutfen yardım.

Yeni üye olduysanız Konu Dışı bölümüne belirli bir süre (Sanırım 4 Gün) konu açamazsınız. Bu süre dolduğunda konu açabilirsiniz, sorun çıkmaz.
  • Bazı üyelerin isimleri yeşil renkte gözükmekte. Nedeni nedir acaba ?

SS

• mesaj süre sınırını daha düşürebilemezmiyiz sizce 3-4 dk beklemek çok deqilmi tamam büyük bi forumuz diqer forumlar gibi 3-5-10 weyahut 15 saniye olamaz ama en azından 90-120 saniye olabilir

ilqilenirseniz çok memnun oluruz tşk.
  • Kènan

resimde yeşil renkte olan bu üyeler sizin arkadaş listenizde olan üyeler olduğu için onlıne bölümündeki kullanıcılardan ayırt edebilmeniz için yeşil renktedirler.

GitarxtanbuL

mesaj süre sınırı bir önceki mesajımdada bilgisini verdim 2 dakikadır.
  • Güzelmiş. Bir ay kadar foruma girmedim. Herhalde o ara çıkmış olacak :)
  • özel mesaj atamıyorum vede alamıyorum ayrıca profilimde değişiklik yapamıyorum gsm onay kodunu girin diyor 4-5 gün önceye kadar böyle bir şey yoktu bir anda oldu. Ne yapmalıyım ayrıca illaki bu kod gerekiyosa şu an içinde telefon kullanmıyorum yardımcı olurmusunuz.
  • ekostros

Hesap sorunlarınız ile ilgili yaşadığınız problemleri forumdestek@donanimhaber.com adresine gerekli nik ve bilgileriniz ile birlikte mail atarak bildirir iseniz gereği yapılacaktır.forumdan tam anlamı ile tüm özelliklerini kullanmak istiyor iseniz gsm numaranızın aktive edilmesi gerekmektedir. Bu konu ile ilgili gerekli bilgilendirme üst konuda ve imzamda mevcuttur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

ekostros

Hesap sorunlarınız ile ilgili yaşadığınız problemleri forumdestek@donanimhaber.com adresine gerekli nik ve bilgileriniz ile birlikte mail atarak bildirir iseniz gereği yapılacaktır.forumdan tam anlamı ile tüm özelliklerini kullanmak istiyor iseniz gsm numaranızın aktive edilmesi gerekmektedir. Bu konu ile ilgili gerekli bilgilendirme üst konuda ve imzamda mevcuttur.

teşekkürler
  • Sayın Adminler...
    Onaylamadıpğınız Uyarı için Neden 7 Gün ceza aldım.
    2. si Şikayet ve Öneri bölümünde Adminleriniz ile konuşuyorum bunda yanlış olan nedir?
    ve destek@donanimhaber.com'a yolladığımız mailler neden cevaplanmıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: byzihh

Sayın Adminler...
    2. si Şikayet ve Öneri bölümünde Adminleriniz ile konuşuyorum bunda yanlış olan nedir?

Bu adrese yollarsanız tabii ki cevaplanmaz. Adres : forumdestek[at]donanimhaber.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: Grfld

quote:

Sayın Adminler...

Bu adrese yollarsanız tabii ki cevaplanmaz. Adres : forumdestek[at]donanimhaber.com

Oraya yollayacağımı biliyorum...
    Kısa olsun diye öyle yazdım.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Grfld

quote:

Sayın Adminler...

Oraya yollayacağımı biliyorum...
    Kısa olsun diye öyle yazdım.

Benim attığım her mesaj 2-3 saat içerisinde mutlaka yanıtlandığı için gözüme takıldı ve yazdım
  • faruk hocam, daha öncede söylemiştim, bir konumu taşıdığında bütün kişisel bilgilerin mail olarak geliyor bana.Bak; emniyetten isterlerse karışmam ha
  • Bende bunun böyle olmasını istiyorum neden herkez görüyorki sistemde saklansın..
    quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Üyenin aldığı uyarılar için adının altında devamlı bulunan kırmızı kutucuklar bence rahatsız edici. Sanki sınava girmiş de sicili alnına çakılıyor gibi.
    Bence sağ üst tarafda bulunan giriş yaptığı üye adının yanında bulunması yeterli olmalı, her mesajından sonra gözüne sokmaya gerek yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Murat ÖZDAĞ

Bende bunun böyle olmasını istiyorum neden herkez görüyorki sistemde saklansın..
    quote:

Üyenin aldığı uyarılar için adının altında devamlı bulunan kırmızı kutucuklar bence rahatsız edici. Sanki sınava girmiş de sicili alnına çakılıyor gibi.
    Bence sağ üst tarafda bulunan giriş yaptığı üye adının yanında bulunması yeterli olmalı, her mesajından sonra gözüne sokmaya gerek yok.

Herkes görmüyor. Sadece sen ve yetkili yöneticiler görebilir.
  • Bende görmek istemiyorum.Benim anlamadığım imzamda sadece renk kodunu kaldırdım okadar.Birde o 3 ay değil 1 ay olsa daha güzel olur..
    quote:

Orjinalden alıntı: Mé®t

quote:

Orjinalden alıntı: Murat ÖZDAĞ

Bende bunun böyle olmasını istiyorum neden herkez görüyorki sistemde saklansın..
    quote:

Herkes görmüyor. Sadece sen ve yetkili yöneticiler görebilir.
  • hayır uye olalı baya oldu ama hala konu acamıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.