Şimdi Ara

Forumla ilgili nacizhane bir öneri.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu forumda artık belirli kişilerin girebildiği kıdemliliği yılca veya ceza puanı gibi baraj kriterlere göre belirlenmiş seçilenlerin girebildiği yeni üyelerin asla giremediği yazılıp çizilenleri okuması bir kenara o kısma giriş bile yapamadığı özel temiz alanlara ihtiyaç var kesinlikle. Bu özel alanlar eskilerden olanlar bilir bu forum ve başka forumlardaki gibi forum düzeyinin dışına çıkmayan edepli saygılı ve seviyeli muhabbet etmesini bilen bir konu veya durum hakkında doğru düzgün fikrini belirtmeyi adet etmiş insanlara açık olup işi gücü kavga tartışma polemik çıkartmak olan gündelik yoz kültürünü getirip buralara taşımaya çalışanların asla giremeyecekleri bir ortam oluşturulması gerekiyor.

    Belli yaş grubundaki insanların artık bu tip sataşma kavga çıkarma niyetinde olan trolleyici veya saatli bomba gibi nerede kime patlayacağı belli olmayan bütün gün pc başında pineklemekten asosyalleşip bunalmış çevresinde itibarsız işsiz güçsüz kafayı yemiş ergenlerden kurtarılması gerek.

    Ceza verip dinlenmeye çıkarmak pek sağlıklı bir çözüm değil. Üyeyi komple banlamakta bir çözüm değil en güzeli saygıyı hak edenleri saygılı ortamlara girmesine izin vermek bunun içinde birtakım kurallara göre baraj getirilmesi gerek. Fikir benden üzerine enine boyuna düşünmesi sizden.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.