Şimdi Ara

forumdan biriyle alışveriş yapacağı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
83
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumdan bir arkadaştan Elektronik bir ürün alacağım. Yalnız bu işlerin nasıl döndüğünü o da ben de bilmiyoruz. Anlayan biri yardımcı olabilir mi? Bu işi en güvenli şekilde nasıl hallederiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilen yok mu abiler

• quote:

Orijinalden alıntı: pirssuss

Arkadaşlar forumdan bir arkadaştan Elektronik bir ürün alacağım. Yalnız bu işlerin nasıl döndüğünü o da ben de bilmiyoruz. Anlayan biri yardımcı olabilir mi? Bu işi en güvenli şekilde nasıl hallederiz

kapıda ödeme ile göndersin diyeceğim ama esas PTTye güven olmaz geçen forumdan birinin telefonunu hacılamış ptt çalışanı. ayrıca yurtdışından gelen paketimi zile bastı posta var dedi.ben ekstre,zarf içi belge sandım meğer kargoymuş tesadüf aşağı inmem gerekti baktım benim kargo yerde yatıyor. bari kargonuz var dese sanalpazar %5 komisyonu karşılarsan hem taksitli alırsın hem de sıkıntılı olursa ürünü yollarsın kargoyu karşılayıp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyhawk84 -- 4 Ocak 2014; 17:23:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lonelyhawk84

quote:

Orijinalden alıntı: pirssuss

Arkadaşlar forumdan bir arkadaştan Elektronik bir ürün alacağım. Yalnız bu işlerin nasıl döndüğünü o da ben de bilmiyoruz. Anlayan biri yardımcı olabilir mi? Bu işi en güvenli şekilde nasıl hallederiz

kapıda ödeme ile göndersin diyeceğim ama esas PTTye güven olmaz geçen forumdan birinin telefonunu hacılamış ptt çalışanı. ayrıca yurtdışından gelen paketimi zile bastı posta var dedi.ben ekstre,zarf içi belge sandım meğer kargoymuş tesadüf aşağı inmem gerekti baktım benim kargo yerde yatıyor. bari kargonuz var dese sanalpazar %5 komisyonu karşılarsan hem taksitli alırsın hem de sıkıntılı olursa ürünü yollarsın kargoyu karşılayıp

Teşekkürler dostum. Ben su sanallazarı bir inceleyim bakalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.