Şimdi Ara

FORUMDAN AYRILIYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her yerde olduğu gibi burdada patavatsız ve KENDINI BILMEZLER çok... Forumu terk edersin ama kısa zamanda unutulursun...Burda kalırsan unutulmanın önüne geçebilirsin...

INSANLAR YAPTIKLARI VE YAPACAKLARI ILE HATIRLANIR...

Yaptığımız herşey Sonsuzlukta YANKILANIR...

SAYGILAR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AmigamaN

Her yerde olduğu gibi burdada patavatsız ve KENDINI BILMEZLER çok... Forumu terk edersin ama kısa zamanda unutulursun...Burda kalırsan unutulmanın önüne geçebilirsin...

SAYGILAR...

arkadaşlar rol yapıyor işte. ben kendini bilmez mi oluyorum konuyu adam gibi bilmeden yorum yapanlara
  • ARKADAŞLARIM NEDEN BÖYLE OLDUĞUNU ANLAMIŞ DEĞİLİM AMA GEREKSİZ YERE BİRBİRİNİZİ İNCİTMEYİN RİCA EDECEĞİM.KİMSE GEREKSİZ DEĞİL BURADA HEPİMİZ BİR ŞEYLER BİLİYOR VE PAYLAŞIYORUZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: kastalia

uğraşma gereksiz yere neden dert ediyoersun ki sen onlarla ilgilenme gereken kadar yaz ve dinle sen kendini biliyorsan mesele kalmaz

Olanlar beni gerçekten yoruyor uğraşmasam bile ama ne yapayım boş boş durunca korkup kaçıyorsun diyorlar bunların başında Jankat (Jocman) geliyor. Bende karşılık veremeden duramıyorum ve yönetime rica ettim nick meselesini gelecek cevabı bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: 23-Beckham

quote:

arkadaşım okudum olan şeyleri ve gitmen gerkesiz onlar yüzünden mi bırakıp gideceksin muhattap olmasın olur biter ya

Dostum muhattap olunmayacak gibi değil zaten yönetimden rica edeceğim nickimin değiştirilmesini artık uğraşamayacağım ve eğer değişirse nickimi O ( Jocman ) dahil hepiniz bileceksiniz. Kimseye bulaşmayacağım. Eğer değiştirilmezse nickim yönetim eğer ceza verirse gidiyorum. Vermezsee bilmiyorum işte

Yeni Nickin benim için hiç önemli değil.

• quote:

Orjinalden alıntı: Jocman

Çok iyi rol yapıyorsun Cem Bana ilk önce gereksiz post atıyor diyorsun. Sonra cevabını verincede msnden konuşmuyo burdan konuşuyo post için diyorsun msnden açıncada s*kt*r diyorsun. Sonrada çok yoruldum haksızlar yapılıyor diyorsun.

HAKSIZLIK YAPTIĞIN YALANMI L.N YALANMI AĞZIMI AÇTIRTMA BENIM BURADA MSNDE KONUSACAGI ZAMAN ENGELLEMEYI KALDIRIP KONUSMAYACAGI ZAMAN ENGELLEYEN BENMIYIM ?

• quote:

quote:

uğraşma gereksiz yere neden dert ediyoersun ki sen onlarla ilgilenme gereken kadar yaz ve dinle sen kendini biliyorsan mesele kalmaz

Olanlar beni gerçekten yoruyor uğraşmasam bile ama ne yapayım boş boş durunca korkup kaçıyorsun diyorlar bunların başında Jankat (Jocman) geliyor. Bende karşılık veremeden duramıyorum ve yönetime rica ettim nick meselesini gelecek cevabı bekliyorum

Ya sen nasıl bir insansın bana msnden sil yoksa yapacağımı bilirim diyorsun yapacağım yalan söyliyip ağlamak mı

• quote:

quote:

Her yerde olduğu gibi burdada patavatsız ve KENDINI BILMEZLER çok... Forumu terk edersin ama kısa zamanda unutulursun...Burda kalırsan unutulmanın önüne geçebilirsin...

SAYGILAR...

arkadaşlar rol yapıyor işte. ben kendini bilmez mi oluyorum konuyu adam gibi bilmeden yorum yapanlara

Sanırım kendini öyle hissediyorsun.. Baksana ÜSTÜNE ALINDIĞINA GÖRE... SAYGILAR... FAZLA YORum yapmıyorum... Kimin ne olduğu belirlendi...

• tamam haklısın ama biraz kenarda dur dikkate almaki cevap vermeyeceğini bilirlerse uğraşmazlar seninle

quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

arkadaşım okudum olan şeyleri ve gitmen gerkesiz onlar yüzünden mi bırakıp gideceksin muhattap olmasın olur biter ya

Dostum muhattap olunmayacak gibi değil zaten yönetimden rica edeceğim nickimin değiştirilmesini artık uğraşamayacağım ve eğer değişirse nickimi O ( Jocman ) dahil hepiniz bileceksiniz. Kimseye bulaşmayacağım. Eğer değiştirilmezse nickim yönetim eğer ceza verirse gidiyorum. Vermezsee bilmiyorum işte

Yeni Nickin benim için hiç önemli değil.

Yeni nickimi senin yüzünden yönetimden talep etmedim tabii seninde biraz katkın var bu çorbanın içinde ve BAŞLIĞIMDAN çıkarmısın ?

• quote:

quote:

Çok iyi rol yapıyorsun Cem Bana ilk önce gereksiz post atıyor diyorsun. Sonra cevabını verincede msnden konuşmuyo burdan konuşuyo post için diyorsun msnden açıncada s*kt*r diyorsun. Sonrada çok yoruldum haksızlar yapılıyor diyorsun.

HAKSIZLIK YAPTIĞIN YALANMI L.N YALANMI AĞZIMI AÇTIRTMA BENIM BURADA MSNDE KONUSACAGI ZAMAN ENGELLEMEYI KALDIRIP KONUSMAYACAGI ZAMAN ENGELLEYEN BENMIYIM ?

Cem sen eskidende bu tip davrandığın için ben seni engelldim. Hatta senle konuşurken senin konuşma şeklini babam odaya girip gördü ve engelle şunu dedi. Göz göre göre yalan söyleme

• quote:

Orjinalden alıntı: james_earl_cash
    yaw yorma kendini bu sayfalarda, gereken yerde gerçekçiliği al, gerekmeyende snal ortam de..

bak james_earl_cash 'e... herkes onun için ERKEK gibi Hatun diyor; o ise hiç tınlamıyor !

imzası da çok hoş jamesin bakın... bu bayan arkadaşımız diyor ki :

Benimle uğraşmak
    GüvenÖzveriTecrübe ister

çok seviyor böyle ahlaksız işleri james_earl_cash

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iski -- 4 Şubat 2005, 15:05:03 >

• medeni insanlarsınız ne o ölye engellemek silmek falan varsa bir derdiniz dzgünce konuşun anlaşamadığını hissediyorsanız muhattap olamyın bir daga .Üzmeyin boşuna kendinizi ve birbirinizi unutmayın ki kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yoktur
  • quote:

quote:

quote:

SAYGILAR...

Sanırım kendini öyle hissediyorsun.. Baksana ÜSTÜNE ALINDIĞINA GÖRE... SAYGILAR... FAZLA YORum yapmıyorum... Kimin ne olduğu belirlendi...

Ben sana o cevabı bilip bilmeden yorum yapma diye verdim çünkü cem bana eğer o küfürlü print screen yaptığın resmi silersin yada sen görürsün diye beni tehtit etti Sinirimi bozmayın olan ortada ben babamın keyfi için cevap vermiyorum

• brraavvoooo kastalia brraavvooo !

sen iş seyahatine çıkacaktın ne oldu !?!?
  • Jocman ;

Biz ilk tanıştığımızda ilk küfür eden kimdi söyler misin ? Ben miydim ? Eğer sendin diyorsan benim sana söyleyecek bir şeyim kalmadı artık.
  • quote:

tamam haklısın ama biraz kenarda dur dikkate almaki cevap vermeyeceğini bilirlerse uğraşmazlar seninle

quote:

quote:

Bak Kastalia ben bu forumu seviyorum. Eğer ben bu forumu sevmesem zaten burda cevap vermezdim . Cevap veriyorum çünkü ortada haksızlık var. Adam göz göre göre sallıyor. Eğer bu forum umrumda olmasa "amaan banene yanlış anlarlarsa anlasınlar beni ilgilendirmiyor " şeklinde olsaydım cevap vermezdim

• quote:

Ben sana o cevabı bilip bilmeden yorum yapma diye verdim çünkü cem bana eğer o küfürlü print screen yaptığın resmi silersin yada sen görürsün diye beni tehtit etti Sinirimi bozmayın olan ortada ben babamın keyfi için cevap vermiyorum

Tamam kimse uğraşmasın kendisiyle hepinizden rica ediyorum .

Jocman sana son sözüm bu ben seni tehdit etmedim dostum , mesajı silermisin dedim silmezsende forumda kalmayacağım dedim. sende bana kim bilir hangi fake nickle gireceksin dedin

• saat 6 dan sonra yokum iski :) 15 gün

quote:

Orjinalden alıntı: iski

brraavvoooo kastalia brraavvooo !

sen iş seyahatine çıkacaktın ne oldu !?!?
  • quote:

Jocman ;

Biz ilk tanıştığımızda ilk küfür eden kimdi söyler misin ? Ben miydim ? Eğer sendin diyorsan benim sana söyleyecek bir şeyim kalmadı artık.

Bak arkadaşım ilk tanıştığımdızda sana ben küfür felan etmedim.. Sende bana etmedin. Kamilowenn ile bir anlaşmazlığım olmuştu (artık yok) sen bana hakaret etmitşin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.