Şimdi Ara

Forumdaki yalan tuketim degerleri. Fotografli, ispatli. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yakıt tüketiminde yalan söyleyenleri anlamıyorum. senin araban en az yakınca ne oluyor? madalya mı veriyorlar? bende bravo dualogic 1.6 jtd var. marmaris ve çevresinde aktif kullanıyorum karma 100 km/5.9 litre. istanbul'da olsam 2 litre daha ekle 8 litre yakar. arabadan memnunum gerisi benim için önemli değil. kimine göre çoktur kimine göre azdır. bazen birisi çıkıyor "ooov onlar çok yakıyor benim hdi, dci 4.5 litre yakıyor" diyor. derdim yakıt olsa onu alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltalı_ilah

quote:

Orijinalden alıntı: Kavurma verin lan !

Aynı aracı kullanıyoruz. :)

112 'lik yarı otomatiğini kullanıyorum.

Şehir içi manuel vitesin avantajı ile benden daha az yakıyorsunuz.

Uzun yolda da ben daha az yakıyorum. :)

Fakat şu direksiyon beni yormaya başladı.

Evet direksiyon sert ve asiri tepkili. Yani yoldaki cakil tasini bile hissettiriyor. Sehir icinde yoruyor.

308 den inip kiralik symbol'e binince sehir icinde oh be diyorum bazen.

Aslinda direksiyon sertligi bu arabanin suspansiyon karakteristiginden geliyor. Peugeot arabayi nasil ayarladiysa suspansiyon sistemine sifir roll vermis. Direksiyona da sifira yakin deadzone koymuslar. Roll yapamayan govde surekli kafadan tilt yapmaya calisiyor. Mesela 130 km hiza kadar yoldaki tum yukari asagi hareketleri hafif bir ziplama olarak hissettiriyor. Sag veya sol tekerlek farketmiyor tum govde kafadan yukari asagi tilt yapiyor. Zaten suspansiyon sistemi de progresif degil. %100 etki tepki olarak ayarlanmis. Yani aracin genel hali sert, sinirli, sehir icinde yorucu.

Ancak uzun yolda bu suspansiyon sistemi devlesiyor resmen. Arac 130 km hizin ustunde geriliyor ve yola yapisiyor. Direksiyon muthis yanitlar veriyor yuksek suratte.

Iste her aracin bir arti bir eksi yonu var. Ben totale bakiyorum ve 308 totalde cok guzel bir arac.

Symbol mesela 130 km hiza kadar cok zevkli. Ancak sonrasinda korkutuyor. 4. Viteste 170 km hiz yapabilen bir arac ancak suspansiyon genel olarak zayif. Zayif oldugu icin iyi darbe emiyor ancak suratliyken ardi ardina saliniyor ve ani frende lift off yapiyor arkayi kaldiriyor.

Her guzelin bir kusuru var maalesef.

Kesinlikle katılıyorum. Arabanın karakterinde bu var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zaten yakıt tüketim hesabında bütün yol bilgisayarı verilerinin sıfırlanması lazım
  • arkadaşlar toyota konusundaki konuyu dikkate almayın.

konu sahibi arkadaşın daha önceki konularına, mesajlarına bakarsanız anlarsınız.

arkadaş 2013 de auirs konusuna gelmişti ve golf 3 lt yakıyor, şöyle yakıyor böyle kaçıyor gibi saçma sapan şeyler yazıp, hatta ekran resimlerini paylaştığı poloyu bize golf diye yutturmaya çalışan değişik bir tiptir.

dediğim gibi eski mesajlarına bakın anlarsınız.

polo tam bir roket....

malının fanatiği olmuş. yarın başka bir marka içinde aynı şekilde yazabilir.

• Foruma bakarak ben mantıken şu kadar yakarım diyecek adam zaten araba almasın, herkes ortaya bir şeyler atıyor ama fikirden başka bir anlam çıkartılmamalı, bu işlerde birçok önemli değişken rol oynar kimse kimseninkini tutmaz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.