Şimdi Ara

FORUMDAKİ OKUL KÜÇÜMSEME HASTALIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

mesela ford otosanda 500 ytülü 500 itülü varsa 350’li de koülü, 200 tane de atıyorum saülü var

baykar’da 700 itülü varsa 200 tane de koülü var, 150 tane de saülü var.

otokar’da çalışan adamların %25’i saülü.

merdeces benz türk aş’de 20 tane marmaralı çalışıyorsa yine aynı seviyede saülü çalışıyor. istanbulda olmasına rağmen.

siemens’te çalışanların çoğu da eşit neredeyse.

bunlar mühendislik için geçerli, engineer diye aratın ve sonucu görün şirketlerde. sanayiye yakın olan okullar taşra universitelerine yakın değil, top okullara daha yakınlar.

atıyorum yıldız saü arasındaki farkla saü hatay uni arasında fark bir değil. hatay uni, resmen rezalet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• insanlar ne düşünüyo bilemem ama senin bu konuyu inanılmaz kompleks haline getirdiğin ortada her şeyi formülize edemeyiz keşke okulların mezunları maaşları vs enerjini harcayacağına kendinle ilgilensen sonuçta okuduğun bölüm kaderin değil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ouroborosx O kullanıcısına yanıt

babamın emekli maaşıyla geçiniyoruz,5000 lira başka yok yardımlar vesaire var. kykdan adımımı atmadım dışarıya, ayda 1000 liradan az harcıyorum. sırf aileme yük olmamayım diye ara tatilde iş bulacağım buradan, ister inan ister inanma bi tane sweatshirt ile okula gidiyorum. kahve bile alacak param yok.

bu yüzden merak ediyorum geleceğimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FEC8BB1EA -- 15 Aralık 2022; 14:54:33 >
  • tamam işte geleceğinle ilgili buradaki insanlar ne yapsın bu konularına hep belli çerçevede cevaplar verilebilir kendini sen inşa edeceksin bence önüne bakman çok daha iyi belki de okulun etiketinden yakınman vs kendini oyalamaktan başka bir şey değildir bilemiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • önemli olan kendini geliştirmek

• Bi sweat veriyim sana gel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Baykarda linkedine gore bilkent mezunu 3 (uc) boun mezunu 16 kisi var. Sadece turkiye endustrisinin belli basli sirketlerine bakarsaniz istediginizi gorursunuz ama kendinizi yaniltirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.