Şimdi Ara

Forumdaki herkesin maskesi düştü bugün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hani virus kapmamak için sinavin tekrar ertelenmesini istiyordunuz? Herkes zaten konularini bitirmiştide sagligini riske atmak istemiyordu. ... bla bla blaaaaaas
    Sinava 27 haziranda girince " ölcez bitcez" diye ayilip bayilan forum ahalisi sinava maskesiz girme haberine pek sevindi. Maske takmadan virusten korursunuz artik kendinizi.
    Bu arada umarim sinav dahada öne çekilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırdır, İngiltere prensiyle mi konuşuyorum?
  • Keşke sizin gibileri şu foruma hiç almasalar, sınavla falan alsalar trol bozuntuları.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sevinen tayfanın çoğu erkene alınmasından memnun olan kişiler.

Ayrıca maskenin çok işe yarayacağını ben de zannetmiyorum illa çıkaran kurallara uymayan çıkardı , ya da iş gözetmene kalırdı.

Ki ortada kesin birşey yok
  • sağlık olaylarını geçtim belirsizlik kafa bozuyor. gözetmene kalması gerçek olursa yanan çok kişi olur
  • hocam maske yeteri kadar korunabilir değil, çevrenize bakarsanız sadece laf olsun diye takılıyor şu an (siyah yıkanabilen maskeler vs.) herkes kronik hastalığı olan anne babasını düşünüyor ama bu sınavda virüs kapmamız kaçınılmaz o kadar etkileşime zaten, gelip eve kendimi karantinaya alacağım odama da tek kişiyi almayacağım. yapabileceğim başka bir şey yok çünkü.

• Maske takmak virüsten korumuyor ki taşıyıcıysan etrafa bulaştırmanı engelliyor sadece diye biliyorum. Önemli olan hastaların ve taşıyıcıların takması yani. Durum böyle olunca herkesin maske takması daha mantıklı ama çeşitli hastalıkları olan kişiler maske takarak sınavı çözemez azımsanmayacak çoğunlukta astım hastası var mesela bu kişilere maske takmayı zorunlu tutup 3 saat boyunca zihnini yorması gereken bi aktiviteyi yaptıramazsın. Ayrıca adana mersin antalya izmir gibi hava sıcaklığının çok fazla olduğu yerlerde giren öğrenciler de kötü etkilenebilir maske olayından. Bilmiyorum yani iki türlüsü de kötü hakkımızda hayırlısı olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yani ne var bunda maske performans düşürüyor takmamak istiyorduk sevindik . Senin sitem ettigin kısım tam olarak ne psikolojin kötü tahminen cuma günü git biraz hava al

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBlackWaWe

Yani ne var bunda maske performans düşürüyor takmamak istiyorduk sevindik . Senin sitem ettigin kısım tam olarak ne psikolojin kötü tahminen cuma günü git biraz hava al
    Virüsle ölmek istemiyorum sinav temmuza alinsin deniyordu ya hani. Maskesiz sinava girmeye nasil sevinebilirsiniz diyorum. Hayatinizi şimdi asil riske attilar

• Maske olsa da olmasa da muthis bir artis yasanacakti zaten vaka sayilarinda.
    Diyelim 14 kisi devlet tarafindan dagitilan telsiz maskeyi takti, hasta olan bir kisi daha da kotu bir maske takti. 15 kisi gitti, gecmis olsun.
    Insanlarin sevinmesi dogal, kotunun iyisi bu çünkü.
    Benim annem kanser ilaclari kullaniyor, bagisiklik sistemi yok. Emin ol EN AZ senin kadar endiseliyim ama soyledigim gibi, kotunun iyisi bu.
    Gonul isterdi ki vaka sayisi cok arttiktan, gunluk sayi azaldiktan sonra gerekirse yilin sonunda yapilsin. Mecburuz girmeye. Seneye yurt disi planim olmasa girmezdim sinava ama yapacak bir sey yok. Bazilarinin ikinci, ucuncu, dorduncu yili. Onlar ne yapsin?

• Ben forumun ertelensin dedigini duymadim acikcasi hem twitterdaki yorumlar falan yani sevinen tayfa soylemedi ben de forumdayim ertelnmesini istedim ama

• Dedi sayın at kafası

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.