Şimdi Ara

Forumdaki BozkurtH (hakan) isimli sahis hakkinda. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bozkurth buraya yazsın duruma bakalım verir itemleri madem şaka yapmış ama yok diilsede başka bişey düşünülür ...
  • İnsanın Adı Çıkacağına Canı Çıksın derler .BU Bozkurth da kendı adını cıkarmayı tercıh etmıs
  • Yuh ya bnde onn iyi birisi olduğunu sanmıştım
  • Kişilerin gerçek yüzleri yavaş yavaş ortaya çıkıyor...
  • üzmeyin yaw canınızı 2-3 iteme şerefini satan bebeler cümlesi bende çok yerli yerinde oldu haksız değilimdir inş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

Aslinda Bende Topic Açmiştim Sonra Bana Dedi Çok Pişmanim Beni Forum'Dan Birisi Kışkırttı Öyle Aldim İtemlerini.
    Çok Pişmanim Dedi İtemlerini Geri Göndericem Dedi Bende Açtiğim Topic'i Sildim Şaka Yapmiş Süsü Verdim Rezil Olmamasi İçin Yine Af Etmiştim Onu
    Sonra Baktim Ses Yok Hocam'da Anlamişti Halimden Oda Sinirlendi Onunda Yardimiyla Yapmiştim İtemleri Neyse. Diycek Başka Birşeyim Yok Gerekilen Yapilsin Başkalari Kandirilmasin Bu Şekil
    İyi Forumlar.

Adi BozkurH.Banlansın bu BozkurtH.Başkalarına da zarar vermeden.
    Bu arada çok buyuk geçmiş olsun.Allah sabır versin.

• BozkurtH'un güvenilir olduğunu söyleyenler nerde şimdi?
    yazık yaa ama bu ilk değil ve son da olmayacaktır.tüm forum arkasında bile olsa hiçkimseyle sanal ortamdan ortaklık veya item alışverişi yapmam.yapacak olanlar varsa da çok iyi düşünsünler biraz araştırsınlar bu zamana kadar kaç kişinin canının yandığını unutmasınlar.
  • BozkurtH Bu foruma artik giremez.....

Adminler gerekeni yapsin lutfen

• ßende aynı şekilde soyulmuştum ama malesef gitti itemler bidaha geri alamadım :S gçmş olsun inşallah alırsın itemlerini.
  • Oyuna fazla kaptırmış olan kişiler kendisi hack, item çalınma vb. olaylar ile karşılaştıktan sonra psikolojik olarak "başkaları bana yaptıysa bende başkalarını yaparım" düşüncesine giriyor.Bu yüzden yeni kazık yemiş biri ile ortaklık yapmak zaten pek akla mantığa uygun bir şey değil.Ama yine de geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 30 Ocak 2008; 0:55:16 >
  • Bozkurt denilen bebenin Bitane Forumda Üyeligi Daha var Nick Hero_King Bozkurt Kendini belli ettin Seni Hırsız Bebe (mr.sentinel)
  • tamam güvenip şifrenizi vermiş olabilirsiniz. fakat ne bileyim ben aynı apartmanda oturduğumuz arkadaşa vermiyorum şifreyi. hele internetten konuştuğum bi kimseye vermiyorum.

geçmiş olsun o soysuzdan alırsın umarım itemlerini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaNoZ

Bozkurt denilen bebenin Bitane Forumda Üyeligi Daha var Nick Hero_King Bozkurt Kendini belli ettin Seni Hırsız Bebe (mr.sentinel)

tum yorumlar icin tskler arkadaslar. itemlerin falan cani cehenneme zaten itemde falan degiliz ama 32x32 boyutlu resimden ibaret bir data girdisi icin bu sahsin serefinden vazgecmesinin nasil bir duygu oldugunu reelden kendi agzindan duymak istiyorum. soz konusu emek olunca insan cok fazla uzuluyor.

tolga da belirtmis ben de belirttim ama tekrar soyleyeyim tolga olsun ben olayim bu sahsi bulmak adina item karakter veya ytl bazinda ne gerekiyorsa vermeye hazirir gerci eninde sonunda bulacagim ama zamandan ne kadar kazanirsam o kadar iyidir.

bu arada bu yarim akilli sahis baska uyelik ile bu topici inceliyorsa sunu da belirtmek isterim, sanmasin ki yaptigindan ettiginden haberimiz yok cesitli forumlara degisik isimlerle uyelik acip hb +6 ya warrior shell set +7 raptor +7 istemekle olmaz bu isler. tilkinin (bu sahis tilki bile degil olsa olsa sirtlan olur) donup dolasip gelecegi yer kurkcu dukkani yani burasi. frmtere, ko.net, koarea.net, koforum.com, koworld.com, koranking, ko4life ta gezmeye devam etsin.

iyi forumlar. (forumda durust olan ve durust olmaya calisan herkeze.)

• quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

quote:

Orjinalden alıntı: Tr_Tracy_

geçmiş olsun ne diyeyim.İsterseniz Dilek,öneri,şikayet topic ine durumu bildirip İP taranması ile yerini tespit edebilirsiniz.İStediği kadar modemine reset atsın

basvurdum kardeş

İNŞ BULUNUR
  • Geçmiş olsun Dante* umarım hak yerini bulur ve kaybettiklerini alırsın. Biz senin arkandayız kardeşim.
  • Yazık yazıkk Bozkurt allahtan bulacaksın cezanı bu cocuklar hakkını helal etmesse sana ....

sonun böle olur ins..
    dante sende fasla kafana takma allahından bulur ins..
  • Ne Gibi İtemler Aldı Ve Bu Akarada 61 Lvl Olan BozkurtH mu Eğer Öyleyse Clandan Attırayım Hemen Bende Msnsi Var 1 Sizin Konustugunuz Adresi Verinde Eşletireyimi
  • insanda haysiyet yoksa sonu böyle olur.
  • Allah bildii gibi yapsın Bozkurt'u daha bu bişey mi ben en iyi arkadaşım dediğim adamdan hack yedim hemde 2 kere.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirhard

Yazık yazıkk Bozkurt allahtan bulacaksın cezanı bu cocuklar hakkını helal etmesse sana ....

sonun böle olur ins..
    dante sende fasla kafana takma allahından bulur ins..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.