Şimdi Ara

Forumda POLİS(beyaz hacker) var!!! CİDDİYİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün yapılma ihtimali yüksek bi suikast planı yazdım baya detaylıydı

ardından bi adam bunu gönderdi yaşım 17 dediğimde beni test etmek için mi nedir bilmem ama bana neden bıçakla öldürmeyi sorsun ki?

herşeye karşı önlem alın fişleniyo olabilirsiniz !!! siyasi konulardan uzak olun bunuda ifşa edin

Forumda POLİS(beyaz hacker) var!!! CİDDİYİM

Forumda POLİS(beyaz hacker) var!!! CİDDİYİM burdan suikastta hiç kimsenin ruhu duymaz demiştim

buda adminler için konu linkihttp://forum.donanimhaber.com/m_83244808/f_//tm.htm#83244808

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmfaruk -- 30 Ekim 2013; 15:01:08 >

• hiçbişey anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıpçak+kk

hiçbişey anlamadım

diyorum ki dün bi suikast planı yazdım adamda neden bana pm den bıçakla nasıl öldürülür diye mesaj atsın
  • Az önce sordum tayyipmiş sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmfaruk

quote:

Orijinalden alıntı: kıpçak+kk

hiçbişey anlamadım

diyorum ki dün bi suikast planı yazdım adamda neden bana pm den bıçakla nasıl öldürülür diye mesaj atsın

onu anladıkta polis olduğunu nerden çıkardın polisin işi gücü yok sana saçma sapam pm mi atacak bide buna inanıp forumda polis var yazmışsın la uza git bebe ya

• Dostum, öncelikle benim kafadan olduğunu söylemek istiyorum

Bende genelde böyle şeyleri düşünürüm.Dünki konunun da mobilden 1-2 kare ss almıştım diye hatırlıyorum.

SS'de; son cümlen; 'yok abi, bizim ne işimiz olur' gibisinden ki yorumuna sesli güldüm hahaha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.