Bildirim
Forumda nasıl fotoğraf paylaşılacağını bilmeyenler, öğrenmek isteyenler buraya!!! (9. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
mesajım bulunsun be n ezberleyemem şimdi :D bu arada çok yararlı bi konu eline sağlık hocam
-
-
Deneme:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 4 Şubat 2012; 2:17:45 > -
-
-
Resim veya video ekleyen arkadaşlar, linkin sonu resim veya video linki formatına uygun olmalı. Bilhassa sonu *.jpg yerine *.JPG ile biten ya da resim linki olup da sonunda
*.gif
*.jpeg
*.jpg
*.bmp
*.tif
*.png
olmayan resim linkleri çalışmaz. Ayrıca mesaj eklemeden önce Ön izle putonuna tıklar ve sonucun nasıl olacağını teyit eder ve mesajı bu şekilde yayınlarsanız daha sonra değiştirmek zorunda kalmazsınız.
Birçok site resimlerinin aşırılmasını / resim kodlarının gizli kalmasını ve resim linklerinin izinsiz kullanımını önlemek için değişik yollar bulur. Sahibinden.Com'da daha önceden sağ klik yapıp resim linki kolayca kopyalanabilirken şimdi biraz dah uğraşmak ve kaynak koduna girmek veya resim linkini ana ekranda gösteren gezgin proğramları kullanmak gerek. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: gorkemuse
ImageShack Uploader... Program bilgisayarınızdaki resimleri daha hızlı bir şekilde siteye yüklüyor. Hesabı olanlar daha büyük boyutlardaki resimleri yükleyebiliyor.
http://imageshack.us/content.php?page=uploader
çok işime yarayacak bu program , teşekkürler görkem -
-
quote:
Orijinalden alıntı: hunter06
quote:
Orijinalden alıntı: gorkemuse
ImageShack Uploader... Program bilgisayarınızdaki resimleri daha hızlı bir şekilde siteye yüklüyor. Hesabı olanlar daha büyük boyutlardaki resimleri yükleyebiliyor.
http://imageshack.us/content.php?page=uploader
çok işime yarayacak bu program , teşekkürler görkem
İl zamanlarda TinyPic ve PhotoBucket kullanıyordum, sonra ImageShack Uploader'i indirdim. Onu da uzun bir süre kayıtsız kullandım, sonra fark ettim ki kayıtlı kullanınca daha iyi sonuçlar veriyor, bilhassa imageshack.us sitesindeki kayıtlı dosyalarda.
Şimdi resimleri aşağıdaki gibi kolayca yüklüyorum. Hem daha hızlı, hem linkleri kopyalamak çok daha pratik.
Önemli olan birden fazla resim yüklerken resim boyutunu seçtikten sonra sağ taraftaki işaretsiz tuşa basmak. Bu şekilde yüklenen tüm resimler aynı şekilde boyutlandırılıyor. Aksi halde sadece ilk resim boyutlanıyor. Diğer resimler orjinal boyutta kalıyor.
Resimler yüklendikten sonra linkler geliyor. "One By One" ekranı çıkıyor ilk önce, teker teker resimlerin Direct Link (doğrudan link) bilgisini seçip kopyalayarak mesaja yüklenebiliyor.
Birden fazla resim birden yüklendiğinde toplu yükleme ekranında tüm linkler All Images and Video Files seçeneğindeki Direc Links (doğrudan linkler) kutusundaki tüm bilgiler yanındaki kopyalama tuşuna basarak hafızaya alınabiliyır ve mesaja yüklenebiliyor.
-
Imageshack'e güvenip bilgisayarınızda yedeği olmayan önemli fotoğrafları yüklemeyin. Geçen sene hesabım aniden silinmişti ve bütün fotoğraflarım gitmişti. Yedeğini almadığım 20 kadar da önemli fotoğraf vardı ne yazık ki. Flickr, Photobucket falan iyidir. Yalnızca foruma bağlantı vermek için Imageshack ve Tinypic gibi siteleri kullanıyorum. -
-
-
-
-
-
Paylaşım için teşekkürler. Nihayet foto ve video paylaşmaya başladım. -
Hocma motorlu araçlar bölümünde işim olmamasına rağmen çok faydalı oldu teşekkürler... -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X