Şimdi Ara

Forumda Moral Bozmamak İçin Uzaklaşmanız Gereken Tipler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şurada 13 gün kaldı bu analiz işlerine hiç bulaşmayacaktım ama forumun ateşi sönmek bilmedi Bol bol boş vaktim de vardı dedim bir şeyler yazmış olayım.
    Öncelikle uzak durulması gereken tiplerle başlayalım arkadaşlar

    1) Sınava önceki senelerde girip ve yerleşmiş olan daha sonra da kitapçığın pdfsine şöyle bir göz gezdirip ''sınav çok kolaydı moruk, 2010 geliyor moruk,bune la ben bu sınava girsem 80/80 yapardım süre çok fazla''cı arkadaşlar.Bu tiplerden koşarak uzaklaşın beyler çoğu lysde 50 net matematik yapmış olup bu sınavda 40 yapacağını iddia eder ve kendilerini tatmin etmeye çalışırlar.

    2)Uzun süreli mezunlar(genelde mezun ama aralarına ilk senesi olan arkadaşlar da katılabiliyor): Bunlar kendilerini en kötüye alıştırmaya çalışarak realist olduklarını sanarlar ve 2010 diyerek insanların morallerini bozarlar. Tabiki kendi morallerini de bozarlar ama asıl hedefleri kendilerini olamayacak kadar kötüye alıştırıp sonuçları beklediklerinden iyi gelince sevinmektir Üsttekiler kadar tehlikeli olmasalar da kaçmanızda fayda var.

    3)Yine sınav çok kolaycılardan devam ediyorum ama bunlar farklı bir tür daha çok yıl boyu dershaneye giden arkadaşlar oluşturuyor.3. grubumuz sınavın çok kolay olduğunu iddia edenler ama kendileri ayt matematikten 15-25 arası netler(aşağı yukarı oynayabilir) yaparak tytden 70-90 arası netler yaparak ''yav bu nasıl sınavdı TeOgGg MoRuQ'' havasına girerler. Koşmanıza gerek yok usulca uzaklaşın

    4)Kötümser tiplerin büyük çoğunluğu bittiğine göre şimdi diğer tayfaya geliyoruz. Bu gruptaki arkadaşlarımız forumda yüksek yapan herkese '' KaYıt TarHne Baq Mir TemMuz'' tarzı cümlelerle saldırırlar ve yüksek yapan herkesi troll ilan ederler.Bu arkadaşlara göre 100 tyt 70 ayt ilk 100'e girer.Bunlardan kaçın

    5)Sıralama uzmanı arkadaşlar: Bu arkadaşlar bu yıl sıralamaların tam olarak nasıl geleceğini adları gibi bilirler ; hangi yıla benzeyeceğini ,yığılmaların nerede olacağını,hangi bölümün hangi puan-net ile kapatacağını %1 yanılma payı ile bilirler ama bunları hesaplarken sistem değişikliğini , öğrenci psikolojilerini , artan imkanları ,soru tiplerinin ve soru sayılarının değişimini, soru kalitesinin ve zorluğunun değişimini, süre değişimini, oran değişimlerini asla hesaba katmazlar. 2010-2015-2016-2014 benzeri tespitlerle insanları aydınlatırlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aizen -- 18 Temmuz 2018; 15:19:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • tmm
  • tmm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HOCAM NAPTIN DİREKT SÖYLENİR Mİ BU

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Forumda adam kalmaz.Butun tipler soylenmis çünkü.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En az 2 kategoriden listeye girdim yine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HUBA HUBA MARSUPİLAMİ
  • aynen hak veriyorum ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.