Şimdi Ara

Forumda Key 5.25 . 5.50 oyunda..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 30 günlük pazar banım an itibari ile açıldı envanter dizmek istiyorum bi kaç sorum var şimdi forumda 5.25 e 5.30 a keyler satılıyor oyunda örnegin 7.80 TL ye key sipariş verenler var bu nasıl iş anlamadım ben şimdi bi arkadastan atıyorum 50 Key aldım 5 TL diyelim 250 TL ben şimdi gidip 5 TL den aldıgım keyi sipariş veren adama 8 TL den satsam iyi kar elde ediyorum soru şu arkadaslar şimdi piyasanın böyle olmasının sebebi cash mi yoksa ben keyleri adama satarken steamin fazla komisyon alması mı ?

• Komisyonun da elbet sebepleri var 7 lira markete koyarsan 1 lira Steam alıyor 8 liraya satılıyor ancak çoğu kişi oyunu bırakırken itemlerini satıyor ve anahatarı dönüştürüp forumlar üzerinden pazarlamaya çalışıyor.Tabi ki market fiyatı ile aynı koyamayacağı için daha ucuza satılıyor başka itemlerde de görürsün market fiyatının %60-70'ine satılır sadece anahtar değil.
  • steam %13 komisyon alıyor genellikle toplu alıcı satıcı siteler belirler piyasayı mesela şuan o siteler 5.15den aliyorlar 5.80e satıyorlar forumdada 5.3-5.75 civarında satılır
  • Bende nasıl kar ettiklerini çok merak ediyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK 1.5 K DOTA 2 HESAP
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.