Şimdi Ara

FORUMDA HİÇ YILDIZ’DA OKUYAN YOK MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
50
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ytü’lüler bizi okul hakkında aydınlatır mısınız? kampüsü, eğitimi, hayatındaki yeri ve önemi vs vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• up

• up

• aynen okuyan birisi bilgi verirse iyi olur ama benim duyduklarım ytü nün eski popülerligini kaybettiği mühendislik fakültesinim konumunun kötü oldugu(davutpaşa) ve egtim kalitesinin düştügü yönünde
  • up

• up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray'da Okuyan Var Mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up

• Makina fakültesi Beşiktaş'ta. Beşiktaş kampüsünün konumu güzel.

Pek imkanlarını bilmiyorum. Ama yazılabilir bir üniversite. Bence seneyi üniversite sınavına yeniden hazırlanıp kaybetmek yerine buraya başlayın ve kendinizi geliştirmeye çalışın.

• Yıldız teknik üniversitesi inşaat mühendisliği 4.sınıf öğrencisiyim. Sorularınızı sorabilirsiniz.
  • EyeOfHawk E kullanıcısına yanıt
    Hocam sizce universitenin eski prestiji hala devam ediyor mu? Ve genel kitlesi hakkinda nasil yorum yapabilirsiniz?

• Üniversitenin prestijinin devam ettiğini söyleyebilirim . Tabi bunlara bölüm bazında bakmak daha faydalı olur. Üniversitede her tipte insan var. Genel kitleden ziyade senin gireceğin ortam daha belirleyici olur.
    Makine muhendisligi istiyorum kismetse, bu bolume yonelik yorumlariniz neler? Kusura bakmayin sizide darladim.

Makine muhendisligi istiyorum kismetse, bu bolume yonelik yorumlariniz neler? Kusura bakmayin sizide darladim.

• Yok ne darlaması. Benim düşünceme göre makine mühendisliği ytü'deki en iyi 3 bölümden birisidir. Akademisyen sayısı olarak da cok iyidir. Beşiktaş kampüsünde olması da bir avantaj. Okul sana imkanları sunar senin bunlari iyi degerlendirmen lazim. Bu bolumden cok iyi yerlere de gelebilirsin.Kendini gelistiremezsen sade bir muhendis de olabilirsin. Ytü makineyi bitirip Dortmund'da burslu yuksek lisans yapan arkadasim da var. 4 ay iş arayip 2000 liraya baslayan tanıdığım da var. Makineye gercekten ilgi duyuyorsan yazman gereken bir bolum.

YTÜ'nün endüstri mühendisliği hakkında bilginiz var mı?
  • uchihagaeshi kullanıcısına yanıt
    Endüstri mühendisliği hakkina bilgim var ama ytü endüstri mühendisliği hakkinda bilgim yok

mekatronik ile kontrol ve otomasyon mühendisliği ile ilgili bilgi verirmisiniz kalitesi nasıldır
  • Mekatronik Türkiye'ye tam adapte olabilmiş bir bölüm değil. Makine mühendisliği ile elektronik mühendisliği arasında sıkışmış durumda. İlginiz varsa yazabilirsiniz . Öğrenci kulüpleri aktif olarak calismakta , bircok yarisma ve organizasyon düzenlemektedir. Kontrol ve otomasyon hakkında bir bilgim yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.