Şimdi Ara

Forumda en kıl olduğunuz durum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mobildeyken "ALINTI" iletisi geldiğinde binbir hevesle o alıntıyı bulup okumak için zaman kaybetmem.Sonucunda sadece bir "smiley" kullanmaları. (Boş yere alıntı yapanlardan nefret ederim.)

Bide şu cool takılanlar varya... Neyse

Sizin en kıl olduğunuz durum ne?

• Ozellikle konudisinda bazen yanlis acilan konulari hemen sikayet eden garip insanlara gicik oluyorum baska isleri yok sanki admin gorurse siler sana ne oluyor birileri ban yiyince mutlumu oluyorsun

Alinti olayjnakatiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yanmısbozuka

Ozellikle konudisinda bazen yanlis acilan konulari hemen sikayet eden garip insanlara gicik oluyorum baska isleri yok sanki admin gorurse siler sana ne oluyor birileri ban yiyince mutlumu oluyorsun

Haaa evet onlarda var

Yok abi sanane.

Hemen bi şikayet etme,o şahsa ceza gelmesini isteme.

Ceza yedik diyelim... Mutlu oldun mu?

• Foruma girdiğimde mesajımın alıntı yapıldığını görüp ne yazmışlar diye bakmak için alıntıya tıklamak. Sonucunda alıntı yapan kişinin benim mesajımı silip benim alıntı yaptığım üyenin mesajını alıntı yapması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Notorious

quote:

Orijinalden alıntı: yanmısbozuka

Ozellikle konudisinda bazen yanlis acilan konulari hemen sikayet eden garip insanlara gicik oluyorum baska isleri yok sanki admin gorurse siler sana ne oluyor birileri ban yiyince mutlumu oluyorsun

Haaa evet onlarda var

Yok abi sanane.

Hemen bi şikayet etme,o şahsa ceza gelmesini isteme.

Ceza yedik diyelim... Mutlu oldun mu?

Alıntıları Göster
    Alıntı olan konunun ben alıntıları görmeden silinmiş olması.

• quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Haaa oda var bide

Bide şey var en sevdiğimiz üyenin ban yemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilaldem12

Bu mesaj silindi.
    kendini cool sananlar.
    yok ayfon 5im var yok galaksi es üç üm var yok niv aypedim var yazanlara birşey demiyoruzda birde bunu her konuda insanın gözüne gözüne sokanlar varya

duygusal-adam:
    Alıntı olan konunun ben alıntıları görmeden silinmiş olması. bunada çok kıl olurum o kadar merak edip bakarım ve konu silinmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben de kıl dönmesi var mıdır.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

kendini cool sananlar.
    yok ayfon 5im var yok galaksi es üç üm var yok niv aypedim var yazanlara birşey demiyoruzda birde bunu her konuda insanın gözüne gözüne sokanlar varya

duygusal-adam:
    Alıntı olan konunun ben alıntıları görmeden silinmiş olması. bunada çok kıl olurum o kadar merak edip bakarım ve konu silinmiş

Alıntıları Göster
    tutar bi mesaja cevap verecek yada yeni konu açacak olursun özenir güzel güzel yazarsın çaaaattt forum hata verir yazdıkların boşa gider.

bundan daha sinir bir durum yoktur bana göre

• quote:

Orijinalden alıntı: Ağır Roman

Mobildeyken "ALINTI" iletisi geldiğinde binbir hevesle o alıntıyı bulup okumak için zaman kaybetmem.Sonucunda sadece bir "smiley" kullanmaları. (Boş yere alıntı yapanlardan nefret ederim.)

• quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Aynen hic sevmiyorum onu

• quote:

Orijinalden alıntı: Kazmapolitan

quote:

Orijinalden alıntı: Ağır Roman

Mobildeyken "ALINTI" iletisi geldiğinde binbir hevesle o alıntıyı bulup okumak için zaman kaybetmem.Sonucunda sadece bir "smiley" kullanmaları. (Boş yere alıntı yapanlardan nefret ederim.)

Eski bir forum geyiğini yeni üyeye söylemen ama o anlamayıp ciddi sanması(örn:şeriat sucuğu olsa...)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sweet Lemonade

Eski bir forum geyiğini yeni üyeye söylemen ama o anlamayıp ciddi sanması(örn:şeriat sucuğu olsa...)

Alıntıları Göster
    ciddi konularıma saçma mesajlar yazılması
  • TİPİM NASIL SS'Li
  • Alıntı yapılan konunun silinmiş olması

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozkır

tutar bi mesaja cevap verecek yada yeni konu açacak olursun özenir güzel güzel yazarsın çaaaattt forum hata verir yazdıkların boşa gider.

O yüzden blog yazıyorum ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kendini cool sananlar.

duygusal-adam:

Hele şu Yeni iPad 16GB Black'den giriyorum bu durum bana mı özel diyen adam Birşey yazardım da neyse

• quote:

Orijinalden alıntı: NavyCat

quote:

kendini cool sananlar.

duygusal-adam:

Hele şu Yeni iPad 16GB Black'den giriyorum bu durum bana mı özel diyen adam Birşey yazardım da neyse

kendi hallerine bırakacaksın işte
    laf atınca fakirlik başa bela yazıyorlar birde

• quote:

+1

• quote:

En sevmediğim şey işte buydu.

Birde turuncu tema geceleyin kör ediyor,bir gece modu yapamadılar ya ona yanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

quote:

+1

Alıntıları Göster
    alıntı yapılan konunun silinmesinden daha pis bişey yok

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.