Şimdi Ara

Forumda dini değerlere saldırmalar devam ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 5-10 Gün ceza verirseniz bunlar aynı şekilde devam eder...

    Gün Bey'e de dini ve milli değerlere yapılan hakaretlerin cezasının artılmasını talep ediyorum klavyesi olan delikanlılar konuşuyor yoksa...

    Geçen biri Hz.Muhammed'e sahtekar dedi sadece 12 gün ceza aldı...



    Örnek isterseniz :
     Forumda dini değerlere saldırmalar devam ediyor







  • Dini-milli değerlere hakaret konusunda normalden daha fazla hassas davranıyoruz, gerektiğinde uyarı sistemini kullanmayıp durumu direk üst yönetime paslıyoruz ki daha net cezalar verilsin. Ancak ben bu mesajda 10 gün verilecek bir şey göremiyorum, sebebini ise bir önceki konunuzda başka bir üyenin yazdıklarından alıntılamak isterim zira cidden çok güzel açıklamış:
    quote:


    ..."islam son dindir, kendinden önceki dinler değiştirildiği için gelmiştir" demek aslında diğer dinlere "sahtekar" demektir ama bu davranışımız da cezalandırılmaz, aksine seri artılanarak ödüllendirilir.

    herhangi biri çıkıp "hz. muhammed şöyle böyledir" dese saygısızlıktır, çıkar ben de uyarırım kendisini. alınanlar olabilir çünkü. ayıptır başta.

    ama burada durum çok farklı. müslümanlığa inanan biri için hz. muhammed bir peygamberdir, örnek insandır. sözü reddedilmezdir, yazdıkları çizdikleri kesindir.

    ama inanmayan insan için sadece bir yalancıdır, sahtekardır. öyledir demiyorum, o şekilde inanan kişinin gözünde doğal olarak öyledir diyorum. sen islama inanmayan adamdan muhammedin göğe yükseldiğine, dünyanın muhammed için yaratıldığına, muhammeein anlattığı cennete cehenneme, muhammedin konuştuğu meleklere inanmasını bekleyemezsin. hele o kişinin "muhammed çok haklı, muhammed-ül emin" deyip de "ama ben ateistim" demesini hiç bekleyemezsin. çünkü o kişi hz. muhammed 'in doğru söylediğine inansa zaten hiç tereddütsüz müslüman olur...


    Mesajda takıldığımız yer "cehalet ve uydurma din" kısmıysa eğer, evet bu kelimeler sütten çıkmış ak kaşık olarak değerlendirilemez. Ben şahsen altında iyi niyet aramam, ancak birinin böyle düşünmesine de laf edemem. Çünkü böyle düşünmese zaten ateist olmaz. Uydurma olarak gördüğü için ateist ve bunu belirtmesi bizler için sıkıntı olmamalı.




  • Sizde bence saygıda kusur etmeyin.
    Bu tarz mesajları konu açarak değil şikayet ederek belirtebilirsiniz.Gereken ne ise yapılır.

    Ayrıca beklentiniz sınırsız hesap kapama ise bu mesajlara hesap kapanmaz bilginize.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.