Bildirim
forumda banlanmamanın altın kuralı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
insan gibi seviyeli yazmayı bilirsen uyarı falan almazsın..şurada 2 senedir bir kere bile banlandınmı diye sorsana? -
Valla üye olduğumdan beri (3.5 yıl) hiç uyarı filan almadım. Mesaj sayım yazıyo. Seviyeli yazabilmeyi bilmek lazım... -
konu dışına girmezsen banlanma oranın epey düşüyor -
17 kere uyarılmış 11 kere uzaklaştırma almış bir üye olarak şikayet etmek de elbette haklısınız
buradaki diğer üyelere dokunmayıp,haksızlık yaparak hep sizi uyaran ve ceza veren yöneticileri kınıyorum... -
hakaret edenlere ses çıkarmazsan banlanmazsın. -
Ban yemekten gurur duyuyorum.2 kez 14 gün bilmem kaç kez de 4 günlük ban yedim. -
Sırf beşiktaşlıyım diye Uyarı aldığımı bilirim Arkadaş bursalıydı xP
-
tartışma ortamı yaratmayacaksın -
ben bilmiyorum bu kuralı valla. sürekli ban... -
quote:
Orjinalden alıntı: DieselTRoniC
Sırf beşiktaşlıyım diye Uyarı aldığımı bilirimArkadaş bursalıydı xP
İyi yapmışsın
Dünya Yerinden Oynar ... -
3 kere içeri girdim
1 küfür 1 serial 1 tane de uyarı puanı üst limitiHepside 1 hafta
dı.
Ama 1 senedir hiç ban yemiyorum, uyarı almıyorum.
Altın kural şudur ki, her konuya bodoslama dalıp mesaj atmıyacan. Suçlu biri ile dalaşıp suçlu yanarken sende yanında yanmıyacan. Birine çok mu sinirlendin oturduğun yerden kendi kendine bas küfürü çık topicdenSinirlerine hakim olacaksın.
Zaten serial, mp3 falan bundan ban yiyen yoktur herhalde artık.
-
bende bayadir takılıyorum ama (13 ekim 2005 mis )iki kez uyarı aldım biri imza uygunsuzlugu biride kısaltma kufur o kadar.Ama bu uyarı puanı ne zaman sılıncek off
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blonde -- 24 Mart 2008; 12:09:34 > -
haklı, haksız yargılarının kontrol edilmeyen kişilerce verildiği uyarılara aldırış etmeyin.. -
forumda banlanmamanın altın kuralı...
http://forum.donanimhaber.com/register.asp
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X