Şimdi Ara

forumda 9-10 mesajlı kız nick erkekler çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunları kovmamız lazım,kız rpsi sevmiyorum.

• ustelık anıme pp ıle. kov hocam

• Hepsinin adı, profil linki forum aklının elinde arkadaşlar.

Unutmayın bu forum bu tür çok kalkışma, sızma girişimi atlattı ama hep ayakta kaldık.

9 bin yıllık forum aklına güvenin; forum şimdilik bir şey yapmıyor çünkü bir bildiği var.

• RevengeRain kullanıcısına yanıt
    hocam böyle diyip kenara cekilmememiz gerekiyor yoksa cirit atarlar bişiler yapmak gerek yauw

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ayy cnaım eksik olma ya

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hayır işte kızsın diye bişi demiyorum buraya 2 3 kız arkadaşımı kayıt ettirdim ama hepsi gerektiği zaman boş yapar gerektiği zaman soru sorar yok çorabım nasıl ss li yok alt komşumu istiyorum vs vs bunlar gercekten can sıkıcı ha tanınmak istiyondur 1 2 konu ac sonra koşene cekil ona bisi demem hepimiz ilgi istiyoz xd ama cirit atmak ne krdsm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tipim nası ss li konuları bu forumun gözde konularıdır laf atma pls hevesinizi alın almayın demiorum ama sacmalamayin pls corab fln heralde kafayi yeidniz

• işte sıkıntı şu size bakıp fake sayısı artarsa cirit atıcaklar burda ztn numara almak basit bide cirit atarlarsa ohoo işimiz var

• sesimi ince bir autotune ve pitch ayarı ile kız yapabiliyorum ve çok iyi kız taklidi yaparım csgo da çok sinir bozdum o olay imkansız bro :DD yaparım diye demiyorum su sıraalar cok mesgulum ev tasiyoz korona olduk vs ama cogu erkek cogu kizdan daha iyi kiz rolû yapiyor

• Harun abi hoşgeldin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.