Bildirim
FORUM YÖNETİCİLERİNDEN İSTEĞİM.....
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
emekli hocam iyi güzelde bu konunun yeri sanırım bura değil sanırım konu dışına yazacaktın yanlış yazdın..
hem ekonomiyle yatıp kalkanlar sanırım çok parası olanlar yada züğürt olanlardır(zenginin malı züğürdün dilini yorarmış)
forumda da böyle çok paralı birilerinin olduğunu sanmıyorum geneli hep öğrenci ...
zaten parası olanda kafasını kendi yormuyor onun yerine yoranları var...
onun için biz bu sevdadan vazgeçelim demekten başka çare kalmıyor
sanırım sen emekli olunca çok para aldın ve kafayıda bu paralara taktın nasıl çoğaltırım diye düşünüyon... fazla düşünme dostum ya ev al ya araba yada git altın al ama evde tutma bankaya koy lazım oldukça çeker çeker yersin..
sakın bas bas paraları leylaya bidahamı gelcez dünyaya deme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 13 Aralık 2005, 19:28:52 >
-
karadayı arkadaşım inan sandığın gibi değil. son işimden 6 yıllık tazminat aldım devede kulak o da borca gitti. araba taksidi falan derken yani kenara atacak param kalmadı ama sağlığım yerinde çok şükür......
quote:
Orjinalden alıntı: Kara_Dayı
emekli hocam iyi güzelde bu konunun yeri sanırım bura değil sanırım konu dışına yazacaktın yanlış yazdın..
hem ekonomiyle yatıp kalkanlar sanırım çok parası olanlar yada züğürt olanlardır(zenginin malı züğürdün dilini yorarmış)
forumda da böyle çok paralı birilerinin olduğunu sanmıyorum geneli hep öğrenci ...
zaten parası olanda kafasını kendi yormuyor onun yerine yoranları var...
onun için biz bu sevdadan vazgeçelim demekten başka çare kalmıyor
sanırım sen emekli olunca çok para aldın ve kafayıda bu paralara taktın nasıl çoğaltırım diye düşünüyon... fazla düşünme dostum ya ev al ya araba yada git altın al ama evde tutma bankaya koy lazım oldukça çeker çeker yersin..
sakın bas bas paraları leylaya bidahamı gelcez dünyaya deme
-
önemli olan sağlık paranın içine edelim diyecem ama parasızda sağlık olmuyor yani;
hani tavuk mu yumurtadan, yumurtamı tavuktan çıkar hikayesi yani,
bir zamanlar anlatırlardı rahmetli koç eskişehirde arçelik fabrikasına gelmiş
akülü arabayla fabrikayı gezmiş ve yemektede sadece haşlanmış ve tuzsuz patates yemiş...
bu adamın çok parası vardı hani ne oldu....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X