Şimdi Ara

Forum sitesi hazırlamak için temel ve gerekli yollar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar bu yaz bir kaç arkadaşımla forum sitesi açmak istiyoruz. Ve bu forum sitesini gerçekten sağlam birşey yapmak istiyoruz. Şu anda web tasarım dilleri, programlama dilleri hakkında bilgim sıfır ama bu konulara oldukça meraklı ve hevesliyim. Biraz araştırdım phpBB3 kullanmayı düşünüyorum.Tavsiyeleriniz nelerdir.En önce neyi öğrenmem lazım, sıralı bir şekilde yapmam gereken adımları yazarmısınız? Biliyorum çok şey istedim ama bir ilk hedef olmayınca nerden başlayacağımı bilemiyorum

    Not:Bu arada 2.dönem üniversitede fortran dilini öğrenecekmişiz ve hocamızın dediğine göre bu dili öğrenen diğer dilleri de çok rahat öğrenebilir.Bu işe yarar mı?



  • Umudunuzu kırmak için demiyorum ama. Bu devirde forum sitesi açılmaz bence. Başka konularda yoğunlaşın. Daha yaratıcı bişeyler bulun.. Ama forum tutmaz artık. Ama yinede başarılar.
  • Evet şu andaki forum sitelerinin durumunu biliyorum ne yazıkki. Ama bizim bir amacımız var boş bir site açmayacağız, açmış olmak için site yapmayacağız.Fazla online üye olsun site mesajdan taşsın istemiyorum.Az ama öz üyeleri olsun yeter. Sadece işe nerden başlamamı bilmem gerek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.