Şimdi Ara

FORUM SAKINLERINDEN RICAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumumuzda kismi imkanlarimizdan oturu bir konuda yardim ve desteginizi rica ediyorum. Malum benim fazla vaktim olmuyor dolayisi ile bu konuda sizlerin cok buyuk yardimina ihtiyacim var. Buyuk diyorum cunku sizden kolay birsey istemeyecegim.
    Gecenlerde bir arkadasin mesaji uzerine bir konuda artik birsey yapilmasi gerektigine kanaat getirdim. Forum imkanlarimiz kisitli oldugu icin biraz yorucu da olsa bir ise kalkismak istiyorum. Bu iste sizlerin emeklerine cok ihtiyacim var.
    Is sudur;
    Suana kadar cikan Championlarin Turkce tanitimlarinin oldugu bir konu yapacagiz lakin her champion icin bir konu acmak zorunda kalacagimizdan bolumumuz bir sureligine cok karmasik bir hal alacak. Daha sonra tek bir konu atinda bu konularin linkleri birlestirilecek ve istenildigi taktirde buradan giris yapilip istenilen bilgiye ulasilabilecek.
    Bu konularda belli bir sablonumuz olacak ve konuyu kim hazirlarsa hazirlasin bu sablona uygun yaptigi icin hepsini ayni titizlikle yapmis olacagiz. Sablonumuz su sekilde olacak;

Konu Basligi: Heronun tam isinin ardina "Tanıtımı" eklenerek acilacak.

Heronun tam ismi bold olarak
    Heronun Spotlight i

Lore:
    Ingilizce veya Turkce farketmez

Skiller:
    Skilleri aciklayan resim (varsa)
    Skill adi (Passive)
    Skill adi (Q)
    Skill adi (W)
    Skill adi (E)
    Skill adi (R)

Hazirlayan : Bu isi hazirlayan arkadasin ismi. link olarak sunulabilir. O konuyu hazirlayanin keyfine gore degisir :D

Ornek Tanitim:
    quote:

Champion Spotlight: Twitch, the Plague Rat Tanıtımı
    Champion Spotlight

Lore:
    The city-state of Zaun is a twisted realm of science, mercantilism, and magic run amok. While the young science of techmaturgy does much to advance civilization, its research and use in Zaun pushes the boundaries of morality on a daily basis. Zaun, choked with pollution from the countless factories and laboratories that spew waste into the environment, suffers greatly. As polluted as Zaun is above-ground, its subterranean levels are far worse. All of Zaun's runoff waste pooled together in its sewers, mixing into a toxic and mysterious concoction. A single plague rat rose from this alchemical nightmare - Twitch. Unlike his lesser evolved cousins, Twitch became as sentient as anyone else... provided they were as insane as he. A seeming byproduct of the evolutionary brew that spawned him was maniacal insanity, albeit in a functional form.

Twitch came to the League of Legends to represent himself ''as the only one of his kind'' on the Fields of Justice. Since then, he has found a generous benefactor in the city that gave him his evolutionary sentience - Zaun. Twitch is one of Zaun's premier champions in the League, and as such he fights for Zaun when political disputes between Valoran's city-states arise. Twitch has publically stated that his goal is to gain enough influence and materiel from his work in the League to try to recreate the process by which he gained his sentience. While many challenges lie ahead in his quest - one of the largest being his own insanity - were he to succeed, it would mean a bold and brazen step forward in the evolution of all of Runeterra. Zaun has pledged its support for Twitch in his quest, though it remains to be seen what Zaun's ulterior motives are in the matter.

''The existence of Twitch proves that anything is possible on Runeterra.''
    -- Heimerdinger

Skiller
     FORUM SAKINLERINDEN RICAM

Deadly Venom (Passive): Twitch’s basic attacks infect the target, dealing true damage over time.
    (Q) Ambush : Twitch becomes invisible for a short duration and gains Movement Speed. At the end of this effect, Twitch gains Attack Speed for a short duration.
    (W) Venom Cask : Twitch hurls a cask of venom that explodes on contact, slowing targets in the area and applying Deadly Venom.
    (E) Expunge : All nearby enemies secrete Twitch's Deadly Venom from their bodies, dealing damage for each stack.
    (R) Spray and Pray : Twitch closes his eyes and rapidly fires his crossbow, quickly spraying powerful poisoned bolts ahead of him.

Hazirlayan : GurcellOnline
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• daha önce çıkan champların spotlight + hikaye ve skillerini türkçeye çevirip yayınlayabilirmiyiz ?
  • Tabiiki. Aslinda Turkce icerige daha cok ihtiyacimiz var. Yani eger yapabiliyorsaniz Turkce yapin yapamiyorsaniz ingilizce icerik kullanabilirsiniz.
  • Skilleri benden olsun ne kadar dogru olur bilemem ama :)
    Deadly Venom (Passive): Twitch'in basit atakları hedefini zehirler ve bu zehir belli bir saniye defansa bakmaksızın hasar verir.
    (Q) Ambush : Twitch kısa bir süreliğine görünmez olur ve bonus haraket hızı kazanır.Görünmezlik bozuldugunda bir süreliğine saldırı hızı kazanır.
    (W) Venom Cask : Twitch ileriye doğru zehirli bir varil fırlatır,varilin patladığı alandaki düşmanlara ölümcül zehir bulaştırır ve belli bir süreliğine haraket hızlarını azaltır.
    (E) Expunge : Yakındaki tüm düşmanlara ölümcül zehir salgılar ve her bir ölümcül zehir birikmesi için(Max:5) saniye başına defansa bakmaksızın hasar verir.
    (R) Spray and Pray : Twitch gözlerini kapiyarak crossbow'u (veyatta katar yayı ile)hızlıca ateş etmeye başlar,ok geçtiği yerlere zehir püskürtür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChaoSTRx -- 18 Temmuz 2012; 11:26:13 >
  • o zaman zyra spotlight gelsin onu türkçeleştiriyim
  • aslında bir sitede var hepsinin hikayesi skilleri.neyse burada bunu yaptıktan sonra önerim şudur benim.tüm hikayeleri çevirmek(mekanları,yaşanmış olayları-swainin noxusa lider olması gibi-)tabi önce şampiyonları çevirmemiz lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerTOntK

aslında bir sitede var hepsinin hikayesi skilleri.neyse burada bunu yaptıktan sonra önerim şudur benim.tüm hikayeleri çevirmek(mekanları,yaşanmış olayları-swainin noxusa lider olması gibi-)tabi önce şampiyonları çevirmemiz lazım.

Kaynak gosterildikten sonra burada da paylasilabilir. Emege saygi. Bu calisamdan sonraki birkac adim icerisinde bahsettigin seyde var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

quote:

Orijinalden alıntı: HerTOntK

aslında bir sitede var hepsinin hikayesi skilleri.neyse burada bunu yaptıktan sonra önerim şudur benim.tüm hikayeleri çevirmek(mekanları,yaşanmış olayları-swainin noxusa lider olması gibi-)tabi önce şampiyonları çevirmemiz lazım.

Kaynak gosterildikten sonra burada da paylasilabilir. Emege saygi. Bu calisamdan sonraki birkac adim icerisinde bahsettigin seyde var.

evet olabilir kaynak göstererek.zaten emeğe saygım olmasa hepsini kopyalar kelimeleri değiştirir buraya koyardım çoktan

• Elimizden geldiğince rehberiyle birlikte hazırlarız. Rehberler forumda pek tutulmuyo gerçi ama yararlanan yararlanır
  • Ben lol oynamaya ilk başladğımda yararlandığım site burasıydı açıkçası ama genelde rehberlerin yada bu tarz bilgi veren konuların altında düzgün eleştiriden çok yerme ve trolleme olduğu için pek bakmıyorum artık sıkıldım açıkçası yapan arkadaşlara kolay gelsin .
  • Ben ne yapılmak istendiğini çok anlamadım ama yardımcı olmaya çalışırım.
  • Gerçekten çok fazla hero var ve bunu yapmak bayağı zaman alır.Yapmak isteyen kişilere bu herolar dağıtılırsa daha hızlı sonuç alınır.Görev paylaşımı bir nevi.Bu çevirileri kontrol eden bir grup oluşturulur daha sonra yayınlanır.Güzel bir fikir bence oyuna yeni başlayanlar için de daha anlaşılır olur
  • Bende tatilden dönmüş bulunmaktayım.Bu akşam 1-2 birşey yapmaya çalışırım olmazsa.
  • Pantheon yapmayı planlıyorum yarın. Yapan yoksa yapmayin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.****.com/?p=1525 ben ahrininkini linkledim de direk ,hepsi var.
  • canım sıkılırsa yapabilirim arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony Iommi

Gerçekten çok fazla hero var ve bunu yapmak bayağı zaman alır.Yapmak isteyen kişilere bu herolar dağıtılırsa daha hızlı sonuç alınır.Görev paylaşımı bir nevi.Bu çevirileri kontrol eden bir grup oluşturulur daha sonra yayınlanır.Güzel bir fikir bence oyuna yeni başlayanlar için de daha anlaşılır olur

Forumda bu ve benzeri islerimizi surekli yapacak arkadaslar icin Rutbe ayarlamayi dusunuyorum. Yonetimi ikna edebilirsem ve Yonetim bunun icin altyapisini hazirlarsa cok daha eglenceli bir hal alacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

quote:

Orijinalden alıntı: Tony Iommi

Gerçekten çok fazla hero var ve bunu yapmak bayağı zaman alır.Yapmak isteyen kişilere bu herolar dağıtılırsa daha hızlı sonuç alınır.Görev paylaşımı bir nevi.Bu çevirileri kontrol eden bir grup oluşturulur daha sonra yayınlanır.Güzel bir fikir bence oyuna yeni başlayanlar için de daha anlaşılır olur

Forumda bu ve benzeri islerimizi surekli yapacak arkadaslar icin Rutbe ayarlamayi dusunuyorum. Yonetimi ikna edebilirsem ve Yonetim bunun icin altyapisini hazirlarsa cok daha eglenceli bir hal alacak.

Peki hocam sunu soracagim, aslinda soyleyecegim,

Hocam yukaridaki arkadasin da dedigi gibi gonulluler burada toplansin ve is grubu yapilsin. Ornegin A grubu mageleri yapacak B grubu meleeeri gibi.
    Veya da ben ve benim gibi yeni baslayan ama sahip oldugu karakterlerde ustalasanlara o kaakterin tanitimi verilse? Mesela pantheon hakkinda oldukca bilgiliyim. Aldigim ilk karakter ve main karakterim. Boyle olsa?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• allah allah kimse beni takmadı da neyse ''http://www.****.com/?p=1525 '' tüm şampiyonlar var işte burda niye kasıyonuz ?
  • @Einstein'ın Dili
    Bu is icin fazla bilgili olamay gerek yok. Basit olarak spotlight lore ve skiller eklense yeter.

@tâlâ
    Bircok yerde hazir kaynaklar var zaten. Mesele bu kaybagi kendimizde olusturmakta. Kaynak gostererek diger sitelerdeki verileride kullanabiliriz bittabii.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.