Şimdi Ara

Forum kullanıcıları LGBT hakkında ne düşünüyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: awm

Çünkü kendilerini aşağılayanlara onları aşağılamaları için daha çok sebep verebilecek kadar zekasız insanlar. Her sene bilirsiniz siz de elbette bunlar yürüyüş yapıyorlar, ya izinsiz oluyor izin alınca da yine isyan ederek polisin müdahale uyarısına karşı çıkıyorlar. Madem böyle bir şey yapıyorsun adam gibi slogan at kendini göster sonra da açıklama yap evine git ne diye terörist gibi polise, güvenliklere zorluk çıkartıyorsun. Biber gazını tazyikli suyu yedikten sonra da sosyal platformlarda "...faşist polisler bize böyle yaptı..." falan filan diye ağlıyorlar. LGBT hakları için ya da kendilerini tanıtmak veya "Biz de buradayız!" demek gibi bir niyetleri de yok bence maksat ortam olsun yapacak bir şey yok yürüyelim diyorlar. Beni yanlış anlamayın hocam ilk başlarda benim de hiçbiriyle sorunum yoktu, hoş karşılamıyordum yine ama nötr durumdaydım.

Onur yürüyüşüne katılanlar bütün LGBT dünyasını mı temsil ediyor ve desteklemeyenler de olduğu halde bir olay sebebiyle tüm LGBT bireylere hakaret edebilme hakkını sana kim veriyor ?

Temelsiz bir şekilde öfke kusmak şiddet eğilimi oluyor evet, bilmiyormuş gibi yapıp soru işareti felan koymuşsun belirteyim dedim.

• isterse şempanze ile ilişkisi olsun çevreye zarar verip insanları kışkırtmadığı sürece sıkıntı olmaz benim için. ha ama gelip en ufak olayda gelip lgbt olayları hakkında gereksiz nutuklar ve azınlık olduğu için iyice lak lak yapacaksa saygı göstermeyi düşünmem. insan olsun yeterli kısaca
  • Acikcasi tercihleri beni ilgilemdirmez ama tercihini one koyup bana saygi duymalisiniz cabasina girmemeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sirkadyen S kullanıcısına yanıt
    Belirli bir kesim insan aynı amaç için bir araya gelmişse gelemeyenleri de temsil ederler. Bu ne zaman böyle olmadı? Ben kız arkadaşımla sokakta yürürken polisin sıktığı suya, biber gazına ve bu LGBT üyelerinin attığı terbiyesiz sloganlara ve yaptıkları ahkaktan bir haber gösterilere maruz kalmak zorunda değilim. Bir yetkiliden veya kurumdan izin alınarak belirli ölçülerde herkes eylem yapabilir ama toplumun huzurunun kaçırılmaması gerekir. Hakaret etmiyorum bu benim düşüncem. Ayrıca benim yaptığım şey öfke kusma değil, her şeyden önce temelsiz değil.

• quote:

Belirli bir kesim insan aynı amaç için bir araya gelmişse gelemeyenleri de temsil ederler. Bu ne zaman böyle olmadı? Ben kız arkadaşımla sokakta yürürken polisin sıktığı suya, biber gazına ve bu LGBT üyelerinin attığı terbiyesiz sloganlara ve yaptıkları ahkaktan bir haber gösterilere maruz kalmak zorunda değilim. Bir yetkiliden veya kurumdan izin alınarak belirli ölçülerde herkes eylem yapabilir ama toplumun huzurunun kaçırılmaması gerekir. Hakaret etmiyorum bu benim düşüncem. Ayrıca benim yaptığım şey öfke kusma değil, her şeyden önce temelsiz değil.

Bu düşüncene katılmıyorum. En azından çeşitli sitelerde veya forumlarda LGBT kişilerle konuşursan yürüyüşlere katılanlar olduğu kadar tepki gösterip evinde oturanlar da var. Senin yaptığın işide bakıp tüm müslümanlar bunlar gibi mağara adamı demek gibi birşey.

Gereksiz mahlukatlar ve zekasız insanlar lafları ne zaman hakaret olmaktan çıktı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 24 Ocak 2017; 0:36:11 >

• Sirkadyen S kullanıcısına yanıt
    Herkes ne yaptığını bilecek yürüyüş yapılıyorsa da insan gibi yapmayı öğrensinler madem kendilerinden olan bazı insanlar bile bu tip şeylere tepkili o zaman kendilerine çeki düzen versinler çünkü bu ilk değil kimse de bilmemezlikten gelmesin. Benim çizgim bu kardeşim ben sevmediğim tiplere her şeyi söylerim ayrıca bir insana hakaret edilmesi için o insanda o hakareti kaldırabilecek seviyede olması gerekir benimki sadece gerçekler. Düzgün bir yürüyüşe düzgün sloganlara düzgün gösterilere kimsenin laf etmeye hakkı olmaz fakat bir insanda beyin idrak yeteneğiyle çalışmalı. Bu insanlar bir düşünsün "Ulan biz neredeyse tamamı müslüman olan muhitte eylem yapacağız bu yaptığımız müslümanlıkta yasaklanmış, biz bir izin almadık ya da aldık ama polise karşı diklenmemeliyiz, sağda solda bizim gibi düşünmeyen insanlara da saygılı olup ona göre davranmalıyız." demeliler. Kimse sokakta küfürlü argolu protestolara maruz kalmak zorunda ya da sokakta erkek erkeğe öpüşen mahlukları veya bir yerlerini açmış dişi modeli insanları görmek zorunda değil. Bu insanlar düşünmeden hareket ediyor ve beyinleri gerçekten yok. Kendi ütopyalarında haklılar sadece, çünkü tek dertleri cinsel tercihlerinden dolayı ülkede üzerlerine kurulan baskı değil ki bu ülkede bu baskıyı kıramayacaklarını onlar da biliyor. Mesela çinde köpek kesiyorlar, tam 2 sene imza toplandı yasaklansın diye adamlar iplemedi bile. Tüm dünyada müslümanların kurban kesmesine tepki gösterildi bu da bir işe yaramadı. Aynı şey bu insanlara da olacak sadece boş işlerin peşinde koşan bir grup insan olacaklar. LGBT üyesi liseli bir kızın derdi sence "Hangi üniversiteyi kazanmalıyım?" mı olmalı yoksa "Annemlere ne yalan söylesem de bu yürüyüşe gitsem?" mi olmalı? Böyle şeyler ister istemez toplumu olumsuz etkiliyor , onlar da özgürlük arıyoruz diye bir yerlerini yırtıyorlar sanki birileri lezbiyen diye idam ediyoruz, gey diye şeylerini kesiyoruz. Bunlar sorunu da kendileri yaratıyor sonra sorunu diğer insanlara mal ederek tepki gösteriyor.

• Ben mesela lezbiyenleri severim.

• Saygi duyulmak zorundadir zaten sonuc olarak cevresine bi zarari yok.Ben de saygi duyarim yeri gelince konusurum onlarla ama soyle bir sey de var ki yuz yillardir hastalik olan bu escinsellik olayinin son 10 yil icinde muthis bi sekilde mesrulastirilip escinsellik hastalik degil yonelimdir yanilgisinin fazlasiyla yayilmasina kesinlikle olumlu bakmiyorum.

Escinsellik hormonal bir hastaliktir,bazi durumlarda psikolojik olarak yonelimi de olabilir oyle durumlarda da psikolojik hastaliktir.He su var bu insanlara hasta muamelesi yapilmamali tabi ki ama dunyadaki sayili saglik kuruluslarinin bu olayi son yillarda iyice hastaliktan cikarmalari garibime gidiyor.Acaba arkasinda yeni dunya duzeni muhabbeti mi var insanlari ahlaksizlastirmak icin bir caba mi diye merak ediyorum acikcasi.

Tek korkum ilerleyen yillarda hayvanla cinsel iliskinin veya cocuklarla iliskinin hastalik degil ya yonelim algisiyla yine tum insanliga yutturulma ihtimali.Ben yutmam da yutacak olanlar dusunsun.Gerci kucuk kiz cocuguna tecavuz edilse sesini asla esirgemeyen ama kucuk erkek cocugun pipisinin uzerinde ziplayan kizin videosuna kahkaha yorumlari atan bir milletiz biz.Bir kac sene sonra anlatirim bunlari belki o zaman dinleyen olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Saygı duyuyorum her türlü cinsel tercihe.Fakat aynı feminizm gibi oyuncak olmuş durumda.

• Yobazlara göre helak sebebi. allah yakmadan bir de ben yakayım kafasindalar. Bu toplumda, hacı hoca (din) kılığı altında ne yaparsan hoştur. Eşcinseller böyle takılsa bu yobazlar tarafından sevilirler. Gidip sokakta yaptığı eylemi bir yobaz nasıl değerlendirir ki?

Ben de aşırı tepkileri hoş bulmuyorum. sokakta milletin malını görmek istemem.

Bir insanın cinsel tercihi beni ilgilendirmez, banane kim kimi öpüyorsa. Ha güzel kızlar bu duruma düşmez, bu oyuna gelmez inşallah.

• Haklarında bir şey düşünmüyorum.

• insan olarak değerlendiriyorum ,aynı farklı ırklara farklı inançlara sahip olanlar gibi.Bunların hiçbiri benim için değerlendirme yapılacak konular değiller
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Aynı fikirdeyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu iyi güzel mesajlar atılmış hatta bazı mesajlar seçici olmuş . Tabi burada yazan insaların %80'i aynı saygıyı sokakta gösterseydi Türkiye daha yaşanılır bile hale gelirdi . Mesela bir kadın sokakta kocası ile ele ele tutuşurken sorun yokta neden kadınlar birbirinin elini tutunca sorun oluyor bide anlamıyorum adamlar o kadına sırf cinsel yönelimi yüzünden saldırıyor . Sizce bu ne kadar mantıklı ? Peygaberimiz bile insaların inancına , etnik kökenine , cinsel yönelimlerine bile saygı duymuş . Neden sen bir Müslüman olarak onları aşağılıyorsun ki . En büyük günahı yapanlarda birinide istemeden onları aşağılarak yapıyorsun . Tamam sen onu yanlış bulabilirsin ama bunu aşağılayarak yada taciz ederek değilde bunu dile getirerek yapabilirsin .

• Ne diyeyim müspet ya da menfi düşünemiyorum. Kafamı kuma gömmeyi tercih ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

quote:

Gereksiz mahlukatlar

Şiddet eğilimi gizli eşcinselliğin disavurumu der Freud. Bundan bile haberin yoktur muhtemelen.

Troll+Block

Kaynak gösterir mısın bu sözü hakkinda?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.