Şimdi Ara

forum için öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
25
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sıradışı bir öneride bulunacağım.

    forum çok karmaşık bir hal aldı. bölüm sayısı çok fazla. girişte bile ilgimi çekmeyen konulara ait konu başlıklarını görmek durumunda kalıyorum. girmek istediğim bölümün haricindeki diğer bölümleri neden görmek zorunda kalıyorum? forumlarım gibi kolaylaştırıcı özellikler var forumun ama benim önerim daha da iler iseviye bir öneri olacak.

    üyelik aşamasında, üyeye hangi bölümler için aktivasyon yapılması istendiği sorulabilir. böylelikle üyenin seçmiş olduğu bölümler, foruma giriş yapınca üyeye gösterilir. diğer blümlerin esamesi okunmaz. bu aynı zamanda forumu hızlandırabilir diye düşünüyorum. örneğin üyelik aşamasında veya zaten üye olan bir kullanıcının forumdaki bölüm tercihlerini yapması ardından, forum ana sayfası ve popüler konu başlıkları sadece üye olunan bölümlerden ibaret, üye karşısına getirilir.

    anlaşılmayan bir durum yok sanırım?







  • kimse beğenmedi galiba. ya da uygulanabilirliği mi yok nedir?

    aslında bunu ima eden başka öneriler de yapılmış forumda. örneğin forum ana giriş sayfasının yenilenmesi konusu gibi. bence kökten bir revizyon lazım. bu kadar detaylı bir foruma, daha modern bir forum ana giriş sayfası gerekli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.