Şimdi Ara

Forum eskileri bakabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben foruma 2007 de üye oldum.O zamanda Konu Dışı popiydi.Hatta daha sağlam CSB ler ve espriler çıkıyordu.Fakat şöyle bir şey var.

2007 de 1000 konu açılıyorsa bunun 1 2 tanesi din ile ilgiliydi.Hiç kimse birbirinin inancına karışmazdı.+ Olarak bugün ki kadar ateist yoktu forumda.

Fakat ne olduysa özellikle 2010 dan sonra dinle dalga geçilmeler sürekli dini kavgalar aldı başını gitti.+ Olarak ateist sayısı da bayağı bir arttı.

Sizce bunun sebebi ne ? Ben özellikle bizi yönetenlerin sosyal medyayı kullanarak insanların bu hale geldiğini düşünüyorum.

• Yeni nesilin teknolojiyle daha çok içli dışlı olması.
  • İnci sözlük denen oluşum yaydı bunu. İnsanlar dinle dalga geçmenin havalı bir şey olduğunu sanıyorlar.
  • Çünkü o zamanlar Konu Dışı'nın kitlesi belliydi, şimdi ''donanım uzmanı'' diyebileceğimiz yaşlar 12'lere kadar indiği için çeşitlilik fazla. Bir dolu beyin var. Herkesten farklı ses çıkıyor.

Önceden bi Playstation vardı, herkes onu oynardı, Nokia vardı, herkes onu kullanırdı, Windows vardı, yüklemek farzdı. Şimdi böyle değil, küçücük ayrılıklardan Konu Dışı en yavaş etkileneniydi aslında. Genel bir oluşum bu, tüm bölümlerde, Konu Dışı en özgür ortam olduğu için en şiddetlisi burda yaşanıyor.
  • üstteki yorumlerın hepsi doğru
  • Bencede inci sozluk yapti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

İnci sözlük denen oluşum yaydı bunu. İnsanlar dinle dalga geçmenin havalı bir şey olduğunu sanıyorlar.

+1 Tamamen doğru
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • inci sözlük
    internetle tanışma yaşının düşmesi
    popüler olma çabası

konudışının tadını kaçıran şeyler.
  • İnci sözlük isimli oluşum bunun en büyük sebebidir.Hayır madem bu tip kullanıcıların var tasmasını bağlayıp başka yerlere zarar vermesini önliyeceksin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıyamete yaklaşıyoruz çünkü. Tek bir Müslüman Dünya üzerinde kalmadığında kıyamet kopacak.
  • Yeni nesil teknolojinin ve internete erişimin artması ile birlikte daha fazla kaynağa ve bilgiye ulaşabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnussen -- 12 Eylül 2013; 20:27:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limon Adam

İnci sözlük isimli oluşum bunun en büyük sebebidir.Hayır madem bu tip kullanıcıların var tasmasını bağlayıp başka yerlere zarar vermesini önliyeceksin.

Harfi harfine katiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İnci sözlük denen oluşum yaydı bunu. İnsanlar dinle dalga geçmenin havalı bir şey olduğunu sanıyorlar.

dinle dalga geçmeyi bir Ekşi'de gör
  • quote:

Orijinalden alıntı: VolkanikYanardağ

quote:

dinle dalga geçmeyi bir Ekşi'de gör

Ekşide ben sol tarafa hiç bakmıyorum.Bakınca cinlerim tepeme çıkıyor.Sanki adamlara para veriyorlar dinle dalga geçin diye.

Açılan başlıklarda zaten hep dinci şakirt yobaz kelimelerinden en az biri geçiyor.
  • İncinin yanında Ekşi'de var bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.