Şimdi Ara

forum dısında satılmıstır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar pixel arkadasımdan gecen hafta takasla aldıgım kartı iade edecektım ama pixel arkadasımızla anlastık ve satısa sunmayı karar verdım.SAPPHİRE X1900XTX kartın uzerınde ZEOTERM mavı ledlı oc sogutucusu bulunmaktadır ayrıca rem chıplerı uzerındede sogutucular mevcuttur.Ekran kartını satmamın sebebı daha once hıc atı kullanmam ve nvidia chıpset anakart kullanmam (striker extreme)Kartı arkadaslar deneyerek ankaradan olanlar elden teslım,ankara dısında olanlar ıse bır tanıdıkları vasıtası ıle deneyerek alabılırler.Karta bazı arkadaslar cok guc cektını soledıler bana ama su andakı sıstemde raıdmax 430 wattlık bır power suplly ıle sorunsuz kullanıyorum.

TAKAS EDEBILICEGİM ÜRÜNLER

NVİDİA EKRAN KARTLARI PCI-EX(ustmodellerde uzerıne fark odeyerek tabi :)

BALLİSTİX REM

THERMALTAKE KASA

fiyat olarak nakit 130-takasda 150 ytl dir.Ayrıca alacak olan kısı kredı kartına 140 ytl olarak 6 ay vade farksız taksıt yapabılırım

vede kartın uzerındekı fanı merak edenler msnde gosterebılırım,alacak arkadasa hayırlı ugurlu olsun
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi griffin06 -- 27 Haziran 2008; 0:50:02 >

• dostum garanti durumu ne?
  • pmler cevaplandı
  • Fatura, garanti ve kutu içeriği ne durumda hocam?
  • arkadaslar faturası bende mevcut degıldır.Pixel arkadasımızdada yok sanırım.Ama buyuk ıhtımalle garantısı vardır okadar eskı bır kart degıl cunku.Kutusu yoktur yanında olanlar ekran kartı,drıver cd,vede vga cevırıcı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum dışına satıldı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.