Şimdi Ara

Forum dışına satıldı- Xbox360 Halo4 Edition 320gb Jtag + 2 orjinal Gamepad + Wireless Receiver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Xbox360 Halo4 Edition 320gb Jtag + 2 orjinal Gamepad + Gamepadlerı pc de kullanmak icin Wireless Receiver
    Hdd'sinde onlarca oyun yüklüdür. Sıfır kadar temiz durumdadır.
    En son dash ve freestyle3 yüklüdür. En ufak bir sorunu yoktur.
    Takas seçeneği olarak 4tb hdd ler düşünüyorum. Başka teklifleriniz de değerlendirebilir.

Hepsinin fiyati: 650 tl
    Çift Gamepad (wireless receiver haric): 620 tl
    Tek Gamepad ve wireless receiver haric: 580 tl

Forum dışına satıldı-  Xbox360 Halo4 Edition 320gb Jtag + 2 orjinal Gamepad + Wireless Receiver

Forum dışına satıldı-  Xbox360 Halo4 Edition 320gb Jtag + 2 orjinal Gamepad + Wireless Receiver

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berrenger -- 8 Mayıs 2014; 21:49:30 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hic gameparsiz fiyati pm gonderirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Alışveriş yaptığım arkadaşlar; DemirAtlı (Seasonic X-1000 Sattım), bankerim (Gskill 4x4 2133 ram sattım), Blackdiamond16 (Corsair CX-600 Power aldım), 6e (2x2 1066 Ram Aldım), onder.t (Level10 GT sattım) THE OK. (X-79 Anakart sattım), dijitalarts (modem sattım), 2. el alışveriş (HD7870 Aldım), Hie(Rat7 Aldım), muzaffer_k(PX4 9650 Sattım), maksi09(PhenomII X6 1090T aldım), wNchstR(BenQ XL2420T aldım), MsTmS(Xbox360Gamepad aldım), configsYs (Creative Tactic Alpha kulaklık aldım), Nicholai Hel (Rat 7 ile Sensei takasladım), AzM!CaN (G-105 ile Lycosa takasladım)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.