artık forum donanimhaber sitesine pek girmeyeceğim pokemon crater bölgesinede girmeyeceğim artık pokemondan sıkıldım
quote:Orjinalden alıntı: ahmetkerem artık forum donanimhaber sitesine pek girmeyeceğim pokemon crater bölgesinede girmeyeceğim artık pokemondan sıkıldım tamam
quote:Orjinalden alıntı: mertcrf bi kisiyi daha kaybettik by bu arada salamance swampert kingleri bana satar misin bilmem zaten pokemon craterede girmiyeceğim
quote:Orjinalden alıntı: mertcrf bi kisiyi daha kaybettik by bu arada salamance swampert kingleri bana satar misin insan once biraz uzulmus gibi yapar, ondan snra istersin pokemon ehuehue
quote:Orjinalden alıntı: (s)éq0 quote:Orjinalden alıntı: mertcrf bi kisiyi daha kaybettik by bu arada salamance swampert kingleri bana satar misin insan once biraz uzulmus gibi yapar, ondan snra istersin pokemon ehuehue o kadar uyanıklığı düşünemedik ya
quote:Orjinalden alıntı: (s)éq0 quote:Orjinalden alıntı: mertcrf bi kisiyi daha kaybettik by bu arada salamance swampert kingleri bana satar misin insan once biraz uzulmus gibi yapar, ondan snra istersin pokemon ehuehue bi dahaki sefer bu taktiği denicem