Şimdi Ara

Formula 1 istatistikleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Formula 1 istatistikleri üzerine İngilizce bir site hazırlıyorum. Hazırlama aşamasında yorumlarınızı, olumlu/olumsuz görüşlerinizi de alarak siteyi daha da geliştirmek istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
    Teşekkürler

Site adresi:
    https://www.formula1stats.com

Not: Site geliştirme aşamasında olduğu için hatalar, eksikler, yanlışlar olabilir. Değerlendirmelerinizi yaparken bu hususu da göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 18 Şubat 2015; 22:18:51 >

• Site güzel elinize sağlık. Eksikler var, geliştirilebilir.

Günümüzde geçerliliğini koruyan Formula 1 nesnelerine "continuing" veya "in progress" tarzı bir not düşülse iyi olur. Hepsi 2014 diye sonlandırılmış fakat her sene oraları değiştirmek biraz yorucu olacaktır. Ayrıca Honda bu sene motor tedarikçisi olarak F1'e geri döndü; ilgili kısma 2015 diye yazılabilir. Pist'in bilgi bölümü istatistiğe girmese de hakkında iki satır bilgi verilse bence faydalı olur. Yarış raporu kısmı güzel olmuş.

Her sezon için güncel haftalık istatistik verilebilir. Mesela Formula 1 2015 sezonunu ele alalım. Bunun için yeni bir kategori üzerinden gerekli listeler yapılabilir. Böylece sitenin hit oranını da arttırmış olursun.
  • smyrna kullanıcısına yanıt
    Değerli yorumların için teşekkür ederim. istatistikler yarış sonuçlarına göre otomatik script ile üretiliyor. 2015'in ilk yarışını siteye girdiğimde aktif yıllarda 2015 de gözükecek :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe seçenekte ekleyebilirsin aslında çok iyi olacaktır, zor olmasa gerek zaten.

Yardımcı olabilirim isterseniz.
  • Assassin2016 kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkür ederim.

Hedef kitleyi tüm dünya olarak seçtiğim için siteyi şimdilik tek dille ve İngilizce olarak sunmayı düşünüyorum. Kullandığım CMS'nin çoklu dil seçeneği var ama veritabanı boyutunu çok büyüttüğü için tek dille yayında olmak siteyi daha hızlı yapıyor. Bu yüzden şimdilik ingilizceyle devam edicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Doğru yaparsın.
    Ben bu sayfa görünümünü bir yerden hatırlıyorum dedim ama çıkaramadım. :)
    Zorlu ve uzun vadede karşılığı alınabilecek bir işe girişmişsin. Bu kadar veri girebildiğine göre kolaylaştırıcı yöntemler üretmişsin anlaşılan kendine. Yinede trf1.net gibi sitelere gel bahset yardım etmek isteyenler çıkabilecektir bu iş biraz ekip işi. Sözlük yapıcam dersen destek olayım yıllardır gerçekleştiremedim:P
    Görünüm çok modern gelmeyecek insanlara ancak kolay veri listelemek için de çok alternatif yol yok önemli farklılıkların olması lazım yeni web, renk standartlarına uysan cazip olabilirsin. statsf1 gibi örneklerden farklılığın olması lazım benim elim genelde f1fanatic e gidiyor nedense.
    Takım ve pilotlarla ilgili trf1 de ufak ufak bir info arşiv oluşmaya başladı @Abdullah-Çelik ile konuşursan alıntıyla seve seve izin verecektir. Böyle kısa birşeyler eklenebilir he tabi bu sefer özetin özetini tr den eng e çevirmek lazım.:)
    Birde Serhan'a danış derim onlar bizim görmediğimiz istatistik katalogları görüyor nasıl daha derli toplu sunuyor şirket neleri nasıl görüyorlar bilgi verecektir.
    Kolay gelsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.