< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Maalesef, iki farklı lastikle yarışmak durumundalar. Bu pistte sakat bir pist olduğu için, tepedeki isimler her halükarda pit zorunluluğu olmasa dahi (ki var) pit yapmak zorunda kalırlar. Aksi takdirde 13 gün önce Katar'daki lastik patlamaları vb. durumların yaşanması muhtemel, her lastiğin yaklaşık %70 maksimum ömrü var zaten. Bir noktadan sonra, kauçuk bitiyor. Siz Ver'i destekliyorsunuz ben ise Ham'i, evet, güzel bir yarış olsun diyelim. Bana göre ilk defa şampiyonluk yaşayacak birinin altında kaldığı "çaylak" psikolojisi yani baskı var ve bu ona şampiyonluğa mal olabilir. El titremesi derken, korkak olduğunu değil, fazla kontrolsüz olmasına yormuştum. Yarın ki yarışında çok su kaldıracağını düşünüyorum. Pit stratejileri sonrası sarı bayraklar, güvenlik araçları vb. olaylar yaşanırsa ki olması muhtemel, sıralama çok farklı olabilir. Ben her ikisinden de hamle beklemiyorum, yani kasıtla hamle yapan, şampiyonluğunu yakar. Hamilton 14 sezondur yarışan bir pilot bu hataya düşmeyecektir. Max'in de yapacağına inanmıyorum, puan silmeye varan cezalar çıkması çok mümkün. |
|
Adam harbiden inmedi araçtan. O benim de dikkatimi çekti hocam ama bilmiyorum. |
Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved
|
Size bir Ferrari nasip olsun diyelim hocam :) Öylesi daha iyi, 30 sene de şamp olmasa da olur :) Max şampiyon olur zaten, ama bu sezon ama gelecek sezon ama başka sezon. En az HAM kadar yetenekli olduğunu ispat etmiş bir pilot. Yaşı da genç. Alonso'yu Mclaren-Mercedes döneminde yaptığı şantaj ve iş çevirmelerinden dolayı sevmiyorum. Ama bu onunda yeteneğini yok sayamaz. Ama bir Schumi ya da HAM ile kıyaslanabilecek biri olamaz hatta buna Vettel ile bile. Şahsi düşüncem. Hamilton'da eninde sonunda geçilecek ama bu sezon ama gelecek sezon ama 3 sezon sonra adam zaten 40'ına dayandı. Fiziksel olarak kaldıramaz bir noktadan sonra. Her şeyin bir vâdesi var, nihayetinde. Her sezon, her yarış olmasa da takip ederim, bu sezon pandemi etkisiyle de haftasonları fırsat buldukça praktisleri bile takip eder oldum. Dediğimiz gibi her şeyden evvel adilce olsun, türlüsü zaten hevesi kaçırıyor. Ham olaylı şaibeli bir galibiyet almasın da ne olursa olsun, adil olsun. HAM fanı olarak HAM 8. kez şamp olsa adama ne, bize ne? :) Adam zaten kendi kariyerini yazmış, efsane de olmuş. En fazla Schumi'den 1 fazla kupası olur. Bu sezon Max olmasa, antrenman gibi takılır 1.olurdu zaten. Böylesi, bir seyir zevki veriyor en azından. Her sezon böyle olmasını da F1 sevenler olarak isteriz. Keza, şaibeli bir şekilde, Verstappen'in şamp olması da bir anlam ifade etmez. Ona gölge düşürür ve kariyerini olumsuz etkiler. İyi seyirler size şimdiden :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 5 Aralık 2021; 1:20:7 > |
![]() Formula 1 tarihinde bir sezonda yapılan 16 yarışın 15 ini kazanan,10 unda da duble yapan,o sezon içerisinde 27 tur dışında tüm yarışlarda lider giden,halen bu rekorun tek sahibi,f1 tarihinin en mukemmel ikilisi alain prost ve ayrton senna ya sahip olan tek takım.McLAREN |
Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved
|
Sıralama turlarını izleyemedim, YouTube'dan özete baktım ama gerçekten Verstappen resmen iki morla geliyormuş yazık etmiş tura. Son yıllardaki en müthiş turlardan biri olacaktı büyük ihtimalle kendisinin kariyer pole'ü bile olabilirmiş. Pist kazalara oldukça gebe bir pist ama. Yarın her şey olabilir yarışta hiçbir şeyin garantisi yok. Şahsen şu sıralama Abu Dhabi'de olsa direk yarışı koşmaya gerek bile yok derdim ama dediğim gibi bu pistte her şey mümkün. Bir iki kaza ve güvenlik aracına bakar her şey. Şaka maka pist hata yapanı affetmiyor. Sainz'de Q3'e kalamamış. Leclerc yine acayip bir tur atmış dün arabayı dağıtmasına rağmen. P4 muazzam iş. Max için de son şans zaten. Bu yarışta şampiyon belli olur çok net. |
_____________________________ |
Sizin gibi şöyle boş yorum yapan insanlara cidden yorum yapasım gelmiyor. Aç da bi onboard görüntülerini izle nasıl zorladığını izle. Hamilton birkaç viraj 6. Viteste ilerlerken verstappen çok zorlayıp 7. Vitese atmış ve 10-15 km daha hızlıydı. Boş boş yorum yapmayı bir bırakın artık. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 5 Aralık 2021; 15:13:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 5 Aralık 2021; 14:29:23 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Şanzuman dişli oranıyla alakası yok. Adam antrenman turlarında q1 ve q2’de 6. Viteste gidiyordu. Sadece o an risk aldı 7. Vitese attı. İzlemeden yorum yapmayın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam toto wolf muhtemelen rb hala bizden hızlı diye kafasını salladı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() Formula 1 tarihinde bir sezonda yapılan 16 yarışın 15 ini kazanan,10 unda da duble yapan,o sezon içerisinde 27 tur dışında tüm yarışlarda lider giden,halen bu rekorun tek sahibi,f1 tarihinin en mukemmel ikilisi alain prost ve ayrton senna ya sahip olan tek takım.McLAREN |