admin sen bizle taşşak geçmion dimi...exp 5000 demişsin sıça sıça lvl atlıoz bu nası iş
Alonelord msn ac yine hata veriyo bu
walla yaw nie öle !
Tito msn gir acil !
Data\Effect\Clud64.OZJ File not exist! hata bu dosya istiyo alone biliyosun msn girde at dsyalari
Acil yardim servere giriyorum formu1 formu 2 çıkıyo tikliyorum bekletiyo ondan sonra You are disconnect TaM1Mu diyo BIRISI nedenini ve nasil duzelecegini soylesin
Serverin durumu %90 iyi lag oluyo biraz (AZ) exp MAX
tutan la kendınızı bende gelıyom char ın adı H@NN!B@LL ve ya AD@N!S tutun geldım gelcem sollarım sızı rankıng ye az bekleyın patch ınıyo..
Xobi Yeni Gm Miz Ayrıca Yarın By_Batuu Ve Demirblack Son Ewentlerini Yapıcaklar Gm Likleri Silincek Bilginze..
quote:
Orjinalden alıntı: AD@N!S
tutan la kendınızı bende gelıyom char ın adı H@NN!B@LL ve ya AD@N!S tutun geldım gelcem sollarım sızı rankıng ye az bekleyın patch ınıyo..
server noob dolcaq desene
Arkadaslar Yarin 2 Game Master Arkasimiz Aramizdan Ayrilicak Bu Nedenle Veda Eventi Yapilcaktir.100 Adet +5 Atilcaktir.Saat 20:00
Ayrica Server Eventleri İcin Belli Bir Gun Belirlenip Eventler O Gun Yapilcaktir.
quote:
Orjinalden alıntı: [AloneLord]
Xobi Yeni Gm Miz Ayrıca Yarın By_Batuu Ve Demirblack Son Ewentlerini Yapıcaklar Gm Likleri Silincek Bilginze..
O Kisi Benim
quote:
Orjinalden alıntı: Xoßi
quote:
O Kisi Benim
hic belli degil saqa bea hosqeldin servera Erhan abei
quote:
Orjinalden alıntı: The_Witch
quote:
Orjinalden alıntı: Xoßi
quote:
O Kisi Benim
hic belli degil saqa bea hosqeldin servera Erhan abei
Hosbulduk..Valla Soyle Bi Renk Katardim Server ada iste Zamanım Dar O Yuzden Pek Ilgilenemiyorum
Server niye offline sabahlari acik oluyodu
Kardes bence res den sonra 2000 point gelse veya pointler silinmese aynı kalsa daha ii olur.Ama yine sen bılırsın!! eger pointleri silinmez yaparsan lvl bası 8 point gelsin !!
bende BK mi su yukarida The_Witch olack sahsiyete verdim elf kasiom artik
guzel baslık parasi verenler olursa evlebirim
beyler server super gelın beraber oynayalım war server exp max hemen res atılıyor qunde 40 res attım o sahsiyet benim :) nick : IceKing1. liqe adım adım
server hem offline hemde site yokki üyelik alalım
Server Şuan Dinlendirilio Ve Ayar Çekiliyo Sabah 10'da Onlinee Bunu Yazmıstım