Şimdi Ara

ForMu 1.03N+Season3 [Max Experiance] Skin Yepyeni Olarak Online (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • admin sen bizle taşşak geçmion dimi...exp 5000 demişsin sıça sıça lvl atlıoz bu nası iş
  • Alonelord msn ac yine hata veriyo bu
  • walla yaw nie öle !
  • Tito msn gir acil !
  • Data\Effect\Clud64.OZJ File not exist! hata bu dosya istiyo alone biliyosun msn girde at dsyalari
  • Acil yardim servere giriyorum formu1 formu 2 çıkıyo tikliyorum bekletiyo ondan sonra You are disconnect TaM1Mu
    diyo BIRISI nedenini ve nasil duzelecegini soylesin
  • Serverin durumu %90 iyi lag oluyo biraz (AZ) exp MAX
  • tutan la kendınızı bende gelıyom char ın adı H@NN!B@LL ve ya AD@N!S tutun geldım gelcem
    sollarım sızı rankıng ye az bekleyın patch ınıyo..

• Xobi Yeni Gm Miz Ayrıca Yarın By_Batuu Ve Demirblack Son Ewentlerini Yapıcaklar Gm Likleri Silincek Bilginze..
  • quote:

Orjinalden alıntı: AD@N!S

tutan la kendınızı bende gelıyom char ın adı H@NN!B@LL ve ya AD@N!S tutun geldım gelcem
    sollarım sızı rankıng ye az bekleyın patch ınıyo..

server noob dolcaq desene

• Arkadaslar Yarin 2 Game Master Arkasimiz Aramizdan Ayrilicak Bu Nedenle Veda Eventi Yapilcaktir.100 Adet +5 Atilcaktir.Saat 20:00

Ayrica Server Eventleri İcin Belli Bir Gun Belirlenip Eventler O Gun Yapilcaktir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: [AloneLord]

Xobi Yeni Gm Miz Ayrıca Yarın By_Batuu Ve Demirblack Son Ewentlerini Yapıcaklar Gm Likleri Silincek Bilginze..

O Kisi Benim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xoßi

quote:

Xobi Yeni Gm Miz Ayrıca Yarın By_Batuu Ve Demirblack Son Ewentlerini Yapıcaklar Gm Likleri Silincek Bilginze..

O Kisi Benim

hic belli degil saqa bea hosqeldin servera Erhan abei

• quote:

Orjinalden alıntı: The_Witch

quote:

Orjinalden alıntı: Xoßi

quote:

O Kisi Benim

hic belli degil saqa bea hosqeldin servera Erhan abei

Hosbulduk..Valla Soyle Bi Renk Katardim Server ada iste Zamanım Dar O Yuzden Pek Ilgilenemiyorum

• Server niye offline sabahlari acik oluyodu
  • Kardes bence res den sonra 2000 point gelse veya pointler silinmese aynı kalsa daha ii olur.Ama yine sen bılırsın!! eger pointleri silinmez yaparsan lvl bası 8 point gelsin !!
  • bende BK mi su yukarida The_Witch olack sahsiyete verdim elf kasiom artik

guzel baslık parasi verenler olursa evlebirim
  • beyler server super gelın beraber oynayalım war server exp max hemen res atılıyor qunde 40 res attım
    o sahsiyet benim :)
    nick : IceKing1. liqe adım adım
  • server hem offline hemde site yokki üyelik alalım
  • Server Şuan Dinlendirilio Ve Ayar Çekiliyo Sabah 10'da Onlinee Bunu Yazmıstım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.