Sizler için belki kolay ama benim için çok büyük bir sorunun cevabını öğrenmek istiyorum.Lütfen yardımcı olun , bugüne kadar bunla ilgili çok konu açtım kimse yardımcı olmadı.Soruma geçicek olursam , Steam veya Origin gibi sitelerden orjinal oyun alıp indiriyorum mesala Battlefield 3.Oyunu ''Yerel Disk C'' ye kuruyorum.Bilgisayara format atıcağım zaman oyunu ''D'' ye kopyalıyorum ve format atıyorum.Formattan sonra ''D'' ye attığım oyunu kabul etmiyor , tekrar indirmem gerekiyor.Bunun bir çözümü yok mu ? Lütfen yardım edin.
o zaman oyunu kurarkan D'ye kur en basit çözüm
quote:
Orijinalden alıntı: underdog_pro
o zaman oyunu kurarkan D'ye kur en basit çözüm
Onu yapmayı bende biliyorum ama çoğu zaman ''D'' de yer kalmıyor.Bunun illaki bi çözümü vardır umarın bilen birisi cevap yazar.
quote:
Orijinalden alıntı: ShowLee
Sizler için belki kolay ama benim için çok büyük bir sorunun cevabını öğrenmek istiyorum.Lütfen yardımcı olun , bugüne kadar bunla ilgili çok konu açtım kimse yardımcı olmadı.Soruma geçicek olursam , Steam veya Origin gibi sitelerden orjinal oyun alıp indiriyorum mesala Battlefield 3.Oyunu ''Yerel Disk C'' ye kuruyorum.Bilgisayara format atıcağım zaman oyunu ''D'' ye kopyalıyorum ve format atıyorum.Formattan sonra ''D'' ye attığım oyunu kabul etmiyor , tekrar indirmem gerekiyor.Bunun bir çözümü yok mu ? Lütfen yardım edin.
origin veya steamde oyun yedekleme vardır onu kullanın d ye atarken
quote:
Orijinalden alıntı: oguz298
quote:
Orijinalden alıntı: ShowLee
origin veya steamde oyun yedekleme vardır onu kullanın d ye atarken
Steamda biliyorumda , Originde nasıl yapılıyor yardımcı olurmusun.