Şimdi Ara

Formattan sonra orjinal oyun çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizler için belki kolay ama benim için çok büyük bir sorunun cevabını öğrenmek istiyorum.Lütfen yardımcı olun , bugüne kadar bunla ilgili çok konu açtım kimse yardımcı olmadı.Soruma geçicek olursam , Steam veya Origin gibi sitelerden orjinal oyun alıp indiriyorum mesala Battlefield 3.Oyunu ''Yerel Disk C'' ye kuruyorum.Bilgisayara format atıcağım zaman oyunu ''D'' ye kopyalıyorum ve format atıyorum.Formattan sonra ''D'' ye attığım oyunu kabul etmiyor , tekrar indirmem gerekiyor.Bunun bir çözümü yok mu ? Lütfen yardım edin.

• o zaman oyunu kurarkan D'ye kur en basit çözüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: underdog_pro

o zaman oyunu kurarkan D'ye kur en basit çözüm

Onu yapmayı bende biliyorum ama çoğu zaman ''D'' de yer kalmıyor.Bunun illaki bi çözümü vardır umarın bilen birisi cevap yazar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShowLee

Sizler için belki kolay ama benim için çok büyük bir sorunun cevabını öğrenmek istiyorum.Lütfen yardımcı olun , bugüne kadar bunla ilgili çok konu açtım kimse yardımcı olmadı.Soruma geçicek olursam , Steam veya Origin gibi sitelerden orjinal oyun alıp indiriyorum mesala Battlefield 3.Oyunu ''Yerel Disk C'' ye kuruyorum.Bilgisayara format atıcağım zaman oyunu ''D'' ye kopyalıyorum ve format atıyorum.Formattan sonra ''D'' ye attığım oyunu kabul etmiyor , tekrar indirmem gerekiyor.Bunun bir çözümü yok mu ? Lütfen yardım edin.

origin veya steamde oyun yedekleme vardır onu kullanın d ye atarken

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

quote:

Orijinalden alıntı: ShowLee

Sizler için belki kolay ama benim için çok büyük bir sorunun cevabını öğrenmek istiyorum.Lütfen yardımcı olun , bugüne kadar bunla ilgili çok konu açtım kimse yardımcı olmadı.Soruma geçicek olursam , Steam veya Origin gibi sitelerden orjinal oyun alıp indiriyorum mesala Battlefield 3.Oyunu ''Yerel Disk C'' ye kuruyorum.Bilgisayara format atıcağım zaman oyunu ''D'' ye kopyalıyorum ve format atıyorum.Formattan sonra ''D'' ye attığım oyunu kabul etmiyor , tekrar indirmem gerekiyor.Bunun bir çözümü yok mu ? Lütfen yardım edin.

origin veya steamde oyun yedekleme vardır onu kullanın d ye atarken

Steamda biliyorumda , Originde nasıl yapılıyor yardımcı olurmusun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.