Şimdi Ara

Formattan sonra Bilgisayarın durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımı bir bilgisayarcıya götürdüm yakın çevredne aldığım tavsiyelerle Win7 Ultimate 64 Bit kurdurdum gayet güzel hızlanmış ama Görev Yöneticisinde 11 tane Svchost.exe var virüs olacağını düşünmüyorum daha yeni format atıldı acaba bir yanlışlık mı var RAM VE işlemci kullanımıda noram hattta normal altında birde BF Bad Company 2 yi USB de vardı bi açayım dedim onuda açmadı XINPUT.dll bilgisayarınızda eksik olan bir dosya falan felan açılmıyor dedi ama formatta n2-3 gün öncesinde açıyordu şimdı bu XINPUT.dll bilgisayardamı eskik oyundamı eksik ? Oyunda eksikse ben silmedim sorun nedir acaba şimdi bir kaç oyun kurup deneyeceğim BF2 açılmasada olur da ne biliyim aklıma kurcalayan sorunlar :S

• dll fixer indir bir tane demo olarak tek dll hatasını düzeltiyor analiz yaptıktan sonra xinput u bul düzelt de.
    ayrıca direct x kurulu değilse kur.
  • Valhha Age OF Empires 3 kurdum çalıştı şuan sorunsuz
  • Lütfen biri şu svchost.exe sorununa cevap versin formattan önce belki 1-2 tane vardı neden böyle yaptığım testlere göre işlemci taş çatlasa yüzde 5 e kadar çıkıyor Ram ise 1,10 civarıdnaki 3G VINN kullanıyorum kapatınca 1 gb a düşüyor,herhangi bir ısınma fanda coşma yok daha bugün formattan geldi ama 11 tane çok fazla değilmi hatta dizilim şöyle:

svchost.exe SYSTEM
    svchost.exe SYSTEM
    svchost.exe SYSTEM
    svchost.exe NETWO...
    svchost.exe Local S...
    svchost.exe Local S...
    svchost.exe NETWO...
    svchost.exe Local S...
    svchost.exe Local S...
    svchost.exe NETWO...
    svchost.exe SYSTEM...

11 tane var.. İşte 1 e 1 aynı Göreb Yönetici işlem kayıtları.Bir anormallik varmı yokmu lütfen yardım ????

Lütfen yardım !! Yani bilgisayarda bir sorun yok formattan öcne 1 dk da açılırken şimdi 30 saniyeye yakın açılıyor ve gayet hızlandı fakat şu 2 sorun hadi BF2 nin açılmaması pek önemli değilde şu svchost aklıma takıldı ama formatta yeni çıkmış bir bilgisayarda bir sroun oluşacağını düşünmüyorum ama sormanın faydası var

• Svchost dosyasında problem yok virüs değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol virüs olmadığı belli virüs olsa büyük ihtimalle işlemciyi coştururdu ama allahtan öyle bir şey fan da normal ısıda normal neyse teşekkür ederim cevap için.

ÖNEMLİ !! Arkadaşlar YouTube de video açınca ekran yeşil oluyodu buradaki bilgi sayesinde 10 saniyede hallettim çok çok teşekkürler fakat bilgisayarda açılan videolar da ses var görünyü yok ekran simsiyah bunun çözümü nedir acaba ??

Yalnız ekleme yapayım şu svchost.exe nin biri Pes 13 yüklerken 150 K ya çıktı

Bir ekleme daha yapayım lütfen ama lütfen buna cevap verin.Bilgisayar formatttan önce HDD tek sürücü idi yani Bilgisayarıma basınca sadece tek sürücü gözküyor du ama formattan sonra biri C diğeride D olmak üzere 2 sürücü var C de windows dosyaları var şimdi D yi açmak istediğimde Biçimlendirmek gerekiyor diyor basarsam birşey olurmu ?? Çünkü HDD 500 gb şuan C sürücüsün de 150 gb boş alan k.b anlamadığım için soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JimmyCool1907 -- 18 Kasım 2012; 18:26:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc de Restart Sorunu !! :(
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.