Şimdi Ara

FORMAT VE GHOST

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 gündür bununla uğraşıyorum daha önce 2 - 3 kere normal şekilde format atabilidiğim pc me bişeyler olmuş ve bu sefer atamıyorum harddisk sorunu gerekçesiyle sürekli beni uyarıyor ve yarıda kesiyor harddisk kontrol programları indirdim hepsinde düzgün gözüküyor 28gb boş yer var ve 3 ayrı cd ile denedim. onu yapamayınca çok eskiden bir yere formata götürdüğümde d ye yüklenen ghost aklıma geldi norton ghost 2003 indirdim denedim fakat sonuç nafile.bunu nasıl kullanabilirim (risksiz bir biçimde) acaba sorun nedir veya başka şekilde (örn disk biçimlendirme) format nasıl atabilirim ?

Intel Core i5 6600 | Gigabyte GTX 1060 G1 Gaming | Zalman ZM Z1 | MSI H110M PRO VD | Kingston HyperX Fury 8 GB 2133 MHz | Zalman ZM 600 LX | HP W2007V | Western Digital Caviar Blue 1 TB | Samsung 860 EVO 500 GB |

• Merhaba,

Bu şekil de buradan yardım alamazsın. Harddisk için almış olduğun hatayı paylaşırsan, ona göre yardımlar gelecektir.
    Intel Core i5 6600 | Gigabyte GTX 1060 G1 Gaming | Zalman ZM Z1 | MSI H110M PRO VD | Kingston HyperX Fury 8 GB 2133 MHz | Zalman ZM 600 LX | HP W2007V | Western Digital Caviar Blue 1 TB | Samsung 860 EVO 500 GB |
  • Kimse müneccim değil..

Sen dene, bakalım belki olabilir desem şimdi olur mu hiç?

Binbir çeşit hata var, hangi hatanın senin bilgisayarın da oluştuğunu nereden bileceğiz değil mi?
    Format atmaya çalıştığınız bölüm muhtemeldir ki, MBR bölümü birden fazla sistem kurulduğunu varsayarak izin vermiyor olabilir. Ya da kurulum esnasında Hard Diskinizde bad sector oluştu ve bu nedenle hata veriyor.

Norton Ghost için ise, şöyle yapmalısınız.
    CD'den açılan bir Norton boot CD'si edinmelisiniz. Önce @Bios'a girip HDD konumunun IDE olarak ayarlı olduğundan emin olmalısınız. Eğer SATA gibi bir modda ise HDD'yi görmeyeceğinden işlemi yürütemezsiniz! Durum tamam ise, bu CD ile bilgisayarı başlatıp, yedeğin bulunduğu yeri seçerek yüklemeyi başlatacaksınız.
    Sanırım açıklayıcı bir mesaj oldu..
    Kolay gelsin..
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.