Şimdi Ara

Format Sonrası Usb Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Win 7 yükledim Tüm Usb ler Flash bellegi görmüyo

Xp Yüklüyken tüm girişler çalışıyodu Win 7 ultimate yükledim Usb girişleri Çalışıyo ama Flash bellegi görmüyor . Pes 12 için Usb girişli Kol Kullanıyorum Sorunsuz Çalışıyor Ama Flash bellek taktıgımda Tanınmadı diyor ?

3 Flash denedim 2 mp3 Çalar denedim hiçbirini görmüyo flashlarda sorun oldugunu zannetmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirac58

Win 7 yükledim Tüm Usb ler Flash bellegi görmüyo

Xp Yüklüyken tüm girişler çalışıyodu Win 7 ultimate yükledim Usb girişleri Çalışıyo ama Flash bellegi görmüyor . Pes 12 için Usb girişli Kol Kullanıyorum Sorunsuz Çalışıyor Ama Flash bellek taktıgımda Tanınmadı diyor ?

3 Flash denedim 2 mp3 Çalar denedim hiçbirini görmüyo flashlarda sorun oldugunu zannetmiyorum

Sürücü Driverlerini yükledin mi ? Yüklediysen bütün usb aygıtlarını çıkar sadece mp3 çalar ı tak dene
  • KArdeş USB ler için ayrıca driver verilmişse onu yüklemende fayda var.
  • Hiç çalışmıyor demiyorum ki Flash bellek le Mp3 Leri görmüyo Tanınmadı diyor
  • quote:

Hiç çalışmıyor demiyorum ki Flash bellek le Mp3 Leri görmüyo Tanınmadı diyor

bende bu sorunu sony mp3'ümle yaşamıştım pa driver diye bi dosya var(personal audıo drıver)indirip kurun sorunu cozecektır
  • Sadece Usb girişli Oyun kolu var Pes 12 oynuyorum ona bi sorun vermiyo çalışıyo ama flash çalıştırmıyo
  • quote:

Sadece Usb girişli Oyun kolu var Pes 12 oynuyorum ona bi sorun vermiyo çalışıyo ama flash çalıştırmıyo

Güncel anakart driverinı kurmanızı şiddetle tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl Olacak o dediginiz ?

intel core 2 duo 37200 2,53 ghz 2 gb ram ati radeon hd 3600 series
  • quote:

Orijinalden alıntı: bediboy

quote:

Sadece Usb girişli Oyun kolu var Pes 12 oynuyorum ona bi sorun vermiyo çalışıyo ama flash çalıştırmıyo

Güncel anakart driverinı kurmanızı şiddetle tavsiye ederim.

aynn aynn katılıyorum pc nn yannda geln 2 Cd oluyo 2sinide kur büyük ihtimal sorn çözülr
  • intel core 2 duo 37200 2,53 ghz 2 gb ram ati radeon hd 3600 series

Sistem var Windows 7 Ultimate 32 bit yüklü neyi nerden bulacam Site Linki verin arkadaşlar 2 laf ediyosunuz o da yarım yamalak ya tam çözüm için yardımcı olun yada hiç yazmayın

Pc nin hiç bi Cd si yok bende
  • Arkadaşm pc nin 2 tane cdsi olması lazm onları bul kesin çözüm budur Bu cd lerin biri ekran kartına aittir dieri ise anakarta 2 CD bunlar veriliyor Pc daha önce kimdeyse ondan bul yada snn pc ise evde o tür elektronik şeylerin kutusunu saklıyp sakmıyonzmu bunu ören
  • quote:

Sistem var Windows 7 Ultimate 32 bit yüklü neyi nerden bulacam Site Linki verin arkadaşlar 2 laf ediyosunuz o da yarım yamalak ya tam çözüm için yardımcı olun yada hiç yazmayın

Düzgün bir üslup ile istersen kardeş herkes yardımcı olmaya çalışacaktır zaten.
    Böyle konuştuğun bir bir gram yardım etmek istemiyorum aslında ama ...
    Anakartının modelini öğren ve buraya yaz.
    Yazarsan sana driver linkini atabilrim.
    Onuda öğrenmeyi bilmiyorsan sorunu çözmek için yeterli derecede bilgisayar bilmiyorsun demektir ki burdan daha fazla yardım alamazsın o durumda.
    Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egesukru

quote:

Düzgün bir üslup ile istersen kardeş herkes yardımcı olmaya çalışacaktır zaten.
    Böyle konuştuğun bir bir gram yardım etmek istemiyorum aslında ama ...
    Anakartının modelini öğren ve buraya yaz.
    Yazarsan sana driver linkini atabilrim.
    Onuda öğrenmeyi bilmiyorsan sorunu çözmek için yeterli derecede bilgisayar bilmiyorsun demektir ki burdan daha fazla yardım alamazsın o durumda.
    Kolay gelsin.

Aynen elinize sağlık size sunu tavsiye ediyorum onun arasına para sıkışmış bilgisayarcıya götür :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.