Xp Yüklüyken tüm girişler çalışıyodu Win 7 ultimate yükledim Usb girişleri Çalışıyo ama Flash bellegi görmüyor . Pes 12 için Usb girişli Kol Kullanıyorum Sorunsuz Çalışıyor Ama Flash bellek taktıgımda Tanınmadı diyor ?
Xp Yüklüyken tüm girişler çalışıyodu Win 7 ultimate yükledim Usb girişleri Çalışıyo ama Flash bellegi görmüyor . Pes 12 için Usb girişli Kol Kullanıyorum Sorunsuz Çalışıyor Ama Flash bellek taktıgımda Tanınmadı diyor ?
aynn aynn katılıyorum pc nn yannda geln 2 Cd oluyo 2sinide kur büyük ihtimal sorn çözülr
intel core 2 duo 37200 2,53 ghz 2 gb ram ati radeon hd 3600 series
Sistem var Windows 7 Ultimate 32 bit yüklü neyi nerden bulacam Site Linki verin arkadaşlar 2 laf ediyosunuz o da yarım yamalak ya tam çözüm için yardımcı olun yada hiç yazmayın
Pc nin hiç bi Cd si yok bende
Arkadaşm pc nin 2 tane cdsi olması lazm onları bul kesin çözüm budur Bu cd lerin biri ekran kartına aittir dieri ise anakarta 2 CD bunlar veriliyor Pc daha önce kimdeyse ondan bul yada snn pc ise evde o tür elektronik şeylerin kutusunu saklıyp sakmıyonzmu bunu ören
quote:
Orijinalden alıntı: Mirac58
Sistem var Windows 7 Ultimate 32 bit yüklü neyi nerden bulacam Site Linki verin arkadaşlar 2 laf ediyosunuz o da yarım yamalak ya tam çözüm için yardımcı olun yada hiç yazmayın
Düzgün bir üslup ile istersen kardeş herkes yardımcı olmaya çalışacaktır zaten. Böyle konuştuğun bir bir gram yardım etmek istemiyorum aslında ama ... Anakartının modelini öğren ve buraya yaz. Yazarsan sana driver linkini atabilrim. Onuda öğrenmeyi bilmiyorsan sorunu çözmek için yeterli derecede bilgisayar bilmiyorsun demektir ki burdan daha fazla yardım alamazsın o durumda. Kolay gelsin.
quote:
Orijinalden alıntı: egesukru
quote:
Orijinalden alıntı: Mirac58
Düzgün bir üslup ile istersen kardeş herkes yardımcı olmaya çalışacaktır zaten. Böyle konuştuğun bir bir gram yardım etmek istemiyorum aslında ama ... Anakartının modelini öğren ve buraya yaz. Yazarsan sana driver linkini atabilrim. Onuda öğrenmeyi bilmiyorsan sorunu çözmek için yeterli derecede bilgisayar bilmiyorsun demektir ki burdan daha fazla yardım alamazsın o durumda. Kolay gelsin.
Aynen elinize sağlık size sunu tavsiye ediyorum onun arasına para sıkışmış bilgisayarcıya götür :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme