Şimdi Ara

Format sonrası sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR BEN YENİ BİLGİSAYAR ALDIM 2. EL 3 GB RAM 2 GB EKRAN KARTI 160 GB HARDDİSK AMA 2 GB KULLANA BİLİYORUM NEDEN 32 BİT OLDUNDAN BUNU FORMAT ATARAK 64 BİT YAPMAK İSTİYORUM ÖNCELİKLE ATICAM SİTENİN LİNKİ VERİCEM ORJİNALMİ DEĞİLMİ BAKARSANIZ SEVİNİRİM YALNIZ FORMAT ATTIKDAN SONRA BENİM BİLGİSAYAR HANGİ EKRAN KARTINI TAKARSAM TAKİM KAPANMA YAPIYOR NEDEN ACABA ? EKRAN KARTLARI SIFIR OLDU HALDE VE GÖTÜRÜP DİĞER BİLGİSAYARIMA TAKINCA SORUNSUZ ÇALIŞIYOR AMA FORMATTAN SONRA HALLER OLUYOR EKRAN KARTI TAKINCA EKRAN DONUYOR MOUSE VE KLAVYE KULLANMIYOR EN AZINDAN BENİM ATTIM HERKES ORDAN YAPIYOR YALNIŞ BİŞE YAPTIMI SANMIYORUM DRİVERLELE ALAKASI OLABİLİR ANCAK EKRAN KARTI YÜKLENDİKDEN SONRA SORUN OLMAMASI LAZIM AMA OLUYOR PROGRAMLAR DRİVERLER TAMAM AMA SORUN ŞU NEDEN BÖYLE ACİLL DESTEK YARDIM EDERSENİZ ÇOK İYİ OLUR ÇOK TEŞEKKÜRLER..!http://guncelwindows.com/windows-7/3554-guncel-windows-7-sp1-ultimate-64-bit-aralik-2014-turkce.html BURDAN YAPIYORUM USB TOOL WİNDOWSUN VERDİĞİ İLE USB YE YÜKLÜYORUM İSO KALIPLI NE YAPARSAM DOĞRU FORMAT OLUR SIKINTI ÇIKMAZ TEKRAR TEŞEKKÜRLER..!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• hocam ..

1) formattan sonra driverlerini yüklemeden önce açılıyormu?
    2) açılıyorsa onboard vga driverlerini ve ses driverlerini yüklemeden önce taktığın ekran kartının driverlerini yükleyip dene..
  • adskarizma01 A kullanıcısına yanıt
    http://www.****larindir.com/windows-dvd-usb-ile-format-atma Buradan yardım alarak rahat bir şekilde yapabilirsiniz.CD den daha hızlı atarsın hiç bir sorun olmaz.Orjinal bulsan bile ileride Bu sürüm orjinal degil gibi hata alabilirsin ama hiçbir sıkıntısı yok .32 bitten daha iyidir 64bit.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.