Şimdi Ara

Format Sonrası Kendi Kendine Restart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
45
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 15 ay önce ssd alınca ona win 10 kurmuştum ve o zamandır kullanıyordum. Ancak geçenlerde format attım ve format sonrası bilgisayar kendi kendine restart atmaya başladı. SSD almadan önce de yıllardır aynı donanımı kullanıyordum, SSD alınca da diğer donanımlar aynı kaldı, hiç bir zaman öyle bir problem yokken format sonrası başladı. Çözüm olarak ekran kartı driver.ını güncelledim 2 gün önce ancak az önce yine yaptı. Çok sık olan bir şey değil, genelde günde 1 kez ama çözüm nedir? Sıcaklık kaynaklı olacağını sanmıyorum, fanlar çalışıyor, hatta restart olayını oyun gibi yüksek uygulamalar yerine webde gezinirken yapıyor. Yalnızca 1 kez mavi ekran verdi ve 1 kere de bellek hatası verdi ama ram olacağını da sanmıyorum. 15 aydır kullandığım sistemde bir kere bile olmamışken format sonrası baş gösterdi. Sebebi nasıl bulabilirim.
    FX 6300 @4ghz
    m5a78 lt m lx3 anakart
    sapphire rx 470
    ripjaws 8gb
    samsung 250gb 850 evo + 1tb samsung

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outofnick -- 10 Şubat 2018; 22:53:32 >

• guvenli modda acıp test edin....sorun yaşamazsanız yeni kullanıcı oluşturup önceki kullanıcıya ait program vs ne varsa silin...malwarebyte ve ccleaner ile taramaları yapıp
    sürücüleri güncelleştirin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem kendi kendine reset atıyor!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.