Şimdi Ara

format sırasında mavi ekran!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar formu arastırdım ama düzgün bir sonuc bulamadım ne yaptıysam nafi.. elimde 2 tane win 7 cd si 2 tanede xp cd si war... win7 lerde sürücüleri bulmuyor format atamıorum xp lerde ise mawi ekran weriyor.. ben xp kurmak istiyorum bu mawi ekran hatasını nasıl halledebilirim acaba... bu arada formatı usb den atıorum cünkü cdrom yok...

hata aynen bu sekildedir wideolu anlatım.. bu arada pc deki işletim sistemim calışmıyor pcyi acamıyorum yani mecbur format atılacak...

http://www.youtube.com/watch?v=Sxgxly4rrns

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellat87 -- 28 Ağustos 2012; 12:44:20 >

• İlk önce düzgün yazmayı öğrenmelisin.
  • sırf sen istedin diye o yazmadıgım 'A' harfini yazdım oraya maksat seni sewindirmek olsun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellat87

sırf sen istedin diye o yazmadıgım 'A' harfini yazdım oraya maksat seni sewindirmek olsun....

Hala "V" harfi yerine "W" yazıyorsun...
  • onu V harfi yerine kullandıgımı anlıorsan sorun yok demektir :)
  • sata entegreli bir xp cd si ile dene. orjinal xp cd lerinde sata sürücüleri olmadığı için hdd yi görmüyor ve mavi ekran veriyor. win7'nin neden hdd'yi görmediğini ise bilmiyorum. teyzemin oğlunun bilgisayarında da xp sorunsuz kurulurken win7 bir türlü hdd'yi görmüyor.
  • kendim entegre edebilirmiyim peki bu sataları o cd ye....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biostan ahcı seçeneğini ide yap
  • quote:

kendim entegre edebilirmiyim peki bu sataları o cd ye....

sanırım nlite programıyla entegre edilebiliyordu. ama istersen önce ferxy'nin dediği bios ayarıyla dene sanırım o şekildede oluyordu. olmazsa direk internetten sata entegreli xp cd sinide indirebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

quote:

sanırım nlite programıyla entegre edilebiliyordu. ama istersen önce ferxy'nin dediği bios ayarıyla dene sanırım o şekildede oluyordu. olmazsa direk internetten sata entegreli xp cd sinide indirebilirsin.

ferxy değil kardeş frexy xp ahcı driverini tanımadığı için orda mavi ekran geliyor ama ide yi tanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Frexy

quote:

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

quote:

ferxy değil kardeş frexy xp ahcı driverini tanımadığı için orda mavi ekran geliyor ama ide yi tanıyor

kusura bakma r ile e nin yerini karıştırmışım zaten yanyana tuşlar. hızlı yazarken dikkat etmemişim

• bu secenek hic birseye yaramıor hepsini denedim ahcı raid sata hic biri olmadi..
  • ben kendime raidli cd yaptım bakalım şimdi usb ye atıorum ne olacak deneyip görecegiz...
  • bu denedigim işlem yine olmadi benim yaa.. konu güncell..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.